Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Mikkeli tarvitsee enemmän Viitikon kaltaisia miehiä, jotka vaikuttavat työtä ja elinvoimaa maakuntaan"

Mikkelin elinvoima, poliitikkojen riidat ja näppäilyvirheet ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Mikkeli tarvitsee enemmän Viitikon kaltaisia miehiä, jotka vaikuttavat työtä ja elinvoimaa maakuntaan. Vain työpaikat luovat menestystä Mikkeliin. Ei täällä vasemmistolaisella politiikalla pärjätä.

Tarkkailija

Mobiilipankki ei toimi, koska S-Pankki teki päivityksen. Jos päivitys parantaa turvallisuutta, se on ok. Siitä olisi kuitenkin pitänyt ilmoittaa asiakkaalle. Ei ole kohtuullista, että asiakas joutuu pankin päivityksen takia vaihtamaan hyvin toimivan puhelimensa. Saattaa pankki mennä vaihtoon.

Kestävä kehitys

Vihervassut ovat mestareita valjastamaan jonkun luonnollisen ilmiön (esimerkiksi ilmastonmuutos tai luontokato joka on keksitty) tai jonkun keksityn asian omien tarkoitusperiensä toteuttamiseksi. Ensin he kehittelee ongelman, sitten syyllistää kansan, sitten rahastetaan.

Näin se kupletti menee

Tulkaa nyt kaikki PS:stä syyttä erotetut ja itse eronneet ulos ja kertokaa vihdoinkin koko totuus. Muuten annatte tämän yhden pahanilman linnun tuhota kaiken sen minkä olette yhteistyöllä ja hyvällä mielellä yhdessä rakentaneet.

O tempora, o mores

Milloin viimeksi tilasit Essotelta lokitietosi eli kuka on käynyt katsomassa potilastietojasi? Käytä oikeuttasi ja tarkista asia. Kaikilla ei todellakaan ole oikeutta tutkia huvikseen edes sitä oletko ollut potilaana vai et.

Minä järkytyin

Että verot on maksettava, sitten tehtävä valituskautta oikaisupyyntö kuin onkaan. En minä ja emme monet muut usko enää missä me suomalaset mennään.

Ihmetyttää

Viikon vitsi: hups, näppisvirhe.

Verokarhu

En ihme että kaupungin ja Essoten talous on kuralla. Mihin perustuu johtajien palkat? Mihin ihminen tarvitsee niin paljon palkkaa? Vika ei ole palkansaajassa, vaan siinä joka on määritellyt järjettömät palkat.

Ahneella on p...n loppu

Kiitos Rockmessusta. Upea ja kyynelten täyteinen ilta.

Liikuttunut

Oletko Raimo Heinänen tolokun ukko kuin ennen, eli kokoa nyt hiiellä rivisi, kun niitä vielä on, mitä voi koota.

Sirpa

Sale Anttolan kassa, anteeksi veikkaussotkuni, olen pahoillani.

Hajamielinen asiakas

Jokohan 14.11. kaupunginvaltuustossa huomioidaan jääviyskysymykset. Viime kokouksessa tämä ei toiminut. Esen hallituksen jäsen esitti puolueensa esityksen ja muutenkin ääntä käytettiin kyseenalaisesti.

Miksi tätä ei estetty

Asumishaittakorvaus häiriköinnistä, jos kerrostalossa koneet ja ihmiset jatkuvasti häiritsee. Valitus vaan menemään. Koneet ja asukkaat kuriin. Koti- ja yörauha on oltava ilman kuulosuojaimia.

Säännöt