Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Kiitokset mieslaulajille hienosta konsertista"

Hautausmaan puut, lompakon löytäjä ja hieno konsertti ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Kiitokset mieslaulajille hienosta konsertista, jossa oli tehty vaikuttavaa yhteistyötä ukranalaisten kanssa.

VK

Miksi, oi miksi, on tuo vainajien muistopaikka noin kaukana? Monet meistä vanhoista on tätä mieltä! Tämän ison kirkon edessähän on nurmikkoa vaikka miten!

Muualta muuttanut

Avoin kysymys Mlin tks:lle: Miksi vanhalle hautausmaalle ja kirkon puistoon kaadettujen kuusien tilalle ei ole istutettu uusia? Miksi muutenkaan pitää autioita nurmikenttiä?

Kiitos viheralueista!

Arvoisa Mikalo-yhtiö. Eikö isoja huoneistoja vois käyttää ns. soluasuntoina esim. vanhuksille, eikö opiskelijoilla ollutkin. Oma huone mummolle, papalle, yhteinen keittiö ja olohuone.

Kolmiot käyttöön

Kangasniemen OP:n some-sivut ovat nykyään kuntosali, lenkkeily, koiravierailu-julkaisuja tai hammasharja-arvontaa. Mikä on pankin tehtävä? Kertoa miten työntekijät vapaata viettää ja kenen kanssa tai arpoa hammasharjoja ja heijastimia? Kertokaa pankkipalveluistanne, antakaa vinkkejä, tiedottakaa rahoitusmaailman ajankohtaisista asioista jne.

Pankin jäsen

Kiitos lompakkoni löytäjälle, ja viennistä Ristiinan S-marketin kassalle.

Huolimaton

Onhan se hyvä että K-kauppa kehottaa ostamaan suomalaista. Mutta se ei riitä ellei tuottaja saa roimaa hinnankorotusta alkutuotteelle. Siitä Suurten kauppojen miljardiluokan katteesta olisi hyvä lohkaista tuottajallekin eikä ahnehtia kaikkea itse.

Menikö jakeluun, kaupat?

Kiitos Danny konsertista.

Fani

Lääkäri ei määrää lääkkeitä ilman vikaa. Ohjaa myös hoitajien kanssa elintavoille. Mutta mitä tekee kansalainen? Ei kuuntele, makaa mahansa vieressä, istuu ja stressaa lähes kaikesta työssä ja vapaalla. Kuuntele niin kuulet ohjeet. Ellet ymmärrä, kysy ja pyydä paperilla. Syyttelyt pois ja sitä itse tekemistä.

Ohjeet kyllä on

Ennen kuppikunnat kaivoi kuoppaa ei toivotuille hoitajille ja työntekijöille. Ehkä oman työpaikan menettämisen innoittamina. Nyt sosiaalisesti rohkeat hoitajat ja tekijät uskaltavat puolustaa näkemyksiään. Kasvojaan ja ammattitaitoaan menettämättä.

Kiitos rohkeille heikompien puolesta!

Mitä maksaa vankilavuorokausi? Mikä on prosenttiosuus, että vankilassa tullaan kuuliaiseksi? Mikä osuus tuomiosta istutaan? Mitkä ovat vankiloiden hyödyt nykyään? Tehkää mitä vaan.

Yhteiskunta maksaa