Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Nytkö sitä luolaa yritetään maksaa korottamalla taksoja?"

Vesitaksat, Timo Halonen ja ennallistaminen ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Nytkö sitä luolaa yritetään maksaa korottamalla taksoja?

Luolamies

Oikein, Timppa! Porvarit ja rakas hallituksemme väänsivät itsensä solmuun, jotta saivat n. 30 prosettia kansasta äänestämään jaa EU:lle. Nyt itketään, kun omaan puututaan.

Voi, ahneutta, voi

Seuraa vakava varoitus; Tiedoksi kaikille kuntakokeilu- ja työllisyyspalveluiden käyttäjäjille: älkää antako lupaa terveystietojen luovuttamiseen se on pahempi kuin menisit TV-lähetykseen kertomaan terveystietojasi, niitä ei todellakaan käsitellä luottamuksellisesti!

Tyrmistynyt asiakas

Timo Halonen on vain yksi uhri kaikkien kiusaajien joukossa. Onneksi pääsit pois! Terveenä ja terveempään ympäristöön, sillä sama haukkuminen jatkuu. Onnea pätevälle uusiin haasteisiin!

Kansalainen

Hyvä Timo Halonen! Suoraa puhetta valtuustolle! Kaikkea hyvää Sinulle. Hävettää tämä päättäjien säätäminen ja riitely vuodesta toiseen. Tämä ulossavustus on törkeyden huippu!

Myös pettynyt

Timo Haloselta suora ja siksi ei-mikkeliläinen puhe valtuustossa 14.11. Päättäjällä tulee olla sivistystä ja viisautta ymmärtää, mitä vaaleissa saatu valta edellyttää.

Kuntalainen

Työlusmut töihin, töitä on kyllä tarjolla. Siinä hyvä säästökohde hallitukselle.

Siivooja

Toisin kuin Näin se kupletti menee -nimimerkki vääristelee, ns. vihervassut kantavat vastuuta myös hänen lastensa ja lastenlastensa tulevaisuudesta. Luontokato ja ja ilmastonmuutos ovat jo tätä päivää.

Ottakaa selvää asioista

Mikkelin kaupungin johtavana viranhaltijana toimiminen on osoittautunut mahdottomaksi missioksi kerta kerran jälkeen. Se on sitä ennen ja jälkeen Timo Halosen. Halosen kaataneet pitäisi saattaa vastuuseen ja nimet esiin. Se on meidän mikkeliläisten oikeus veronmaksajina. Timo Halonen on tehnyt ansiokkaan työuran ennen Mikkeliin tuloa. Hänestä on sanottu useammalla suulla: "Jos ei Halonen saa asioita nousuun, niin ei niitä saa kukaan muukaan." Jäämme vilpittömästi kaipaamaan suoraselkäinen ja innovatiivista johtajaa ja toivotamme parhainta menestystä Kainuuseen.

Kaukokatseinen

Joskus joitakin kymmeniä vuosia sitten Kangasniemen kirkonkylän pääväylän alku muutettiin Hokantiestä nimeltään Otto Mannisen tieksi. Sattui vaan tien merkitseminen unohtumaan. Nyttemmin paikallinen Otto Mannisen Seura perusteli kylttien puutetta sillä, että "kyllä Oton tuotanto aukenee paremmin kirjojen kansien välistä kuin tiekylteistä." Joopa joo.

Urpo turpo

Suosittelen tälle huuhaa porukalle, joka koittaa ennallistaa ja museoida Suomen, että katsovat Täällä pohjantähden alla -elokuvan. Suomen suot ja pellot on raivattu lapiolla ja kuokalla ja niistä on elanto tullut ja tulee edelleen. On häpeällistä lähteä tuhoamaan isien työtä.

Suo kuokka ja Jussi

Pyyhkeitä tuli Mikkelin valtuustoon. Risuja joululahjaksi kaikille.

Rähjä