Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Miten maahanmuuttaja voi löytää ja tietää, jos ei kanta-asukaskaan löydä"

Huonosti löytyvät palvelut, esimiehet ja henkilövalinnat ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Etsin Kangasniemen kunnan sivuilta tietoa kunnan kotouttamispalveluista, mutta en löytänyt. Kyseessä kuitenkin lakisääteiset palvelut. Kuka tai ketkä kunnassa vastaavat ja ketkä hoitavat? Miten maahanmuuttaja voi löytää ja tietää, jos ei kanta-asukaskaan löydä. Ovatko asiat levällään Jokisen eväiden tapaan vai onko kyse ns. pihtauspalveluista? Palvelut julki ja tiedotus ajantasalle. Kiitos!

SMS

Joulu 2022. Lapsi: Isi, miksi en saanut lahjoja? Isä: Lummepeikot söivät eteläsavolaisten lasten lahjat pohjattomiin mahoihinsa.

Sen pituinen se

Kuinka paljon Essotessa on turhia esimiehiä? Joku voisi tehdä tutkimuksen aiheesta.

Kaupinkilainen

Samaan aikaan, kun valtio (veronmaksajat) maksaa kuluttajille korvauksia ylisuurista sähkölaskuista, sähköyhtiöt tahkoaa miljoonavoittoja. Huhhuh!

Viesti

15.11. valtuuston kokouksessa. Perussuomalaisten kolme edustajaa eivät nousseet seisomaan puheenvuoronsa aikana. Luulisi, että aikuisilla ihmisillä olisi käytöstapoja.

Käytöstavat kunniaan

Perussuomalaiset teki suuren virheen kun kokenut poliitikko Heinänen laitettiin pois hallituksesta.

Kenen syy?

Joissakin työpaikoissa joitakin ärsyttää, jos joillakin on yleensä aina positiivinen asenne. Tarvitaan positiivisuus koulutusta. Kuinka kyetä olemaan positiivinen, mitä se vaatii, miten sitä toteutetaan työpaikalla?

Yksi hiili