Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Kyllä on helppoa tehdä positiivista tulosta, kun ei tarvitse sen eteen muuta kuin nostaa hintaa"

Veden hinta, Timo Halosen lähtöpuhe ja kotihoito ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Mikkelin kehitysvammaisten työtoiminnassa vois olla vaikuttamispaja. Luin Marxin manifestin. Marx halus yhteiskunnan valtiolle mm. yritykset. Maailmankansalaisuus avartaa maailmankuvaa. Arvostan suomalaista ja europpalaista kulttuuria. Mikään uskonto ei ole ainoa ja oikea. Läpi historian on ollu aatteita.

Janne

Vanha sanonta eliminoitava: sääli eli myötätunto ei todellakaan sairautta, ainoastaan merkki hyvästä sydämestä eli inhimillisyydestä. Ja se onkin katoavaa kansanperinnettä se.

Itsekkyyden vuosisata

Vai katkeruutta, höpö höpö. Vuosia kaupunginjohtajien lähtöä ja riitelyä seuranneena en puhuisi katkeruudesta. Rankka eripura, puoluehyppely, syyttely ja asioiden huono hoito on syy. Koulukiusaamisessakin kiusattu joutuu eri kouluun. Nyt on aikuisten vuoro!

Pitkään seurannut

15 minuuttia. Ruuan lämmitys, esille laitto, lääkkeiden anto, wc-käynti, pesut, vaipat, yövaatteet, tukisukat pois. Aika ylittyy joka kerta ja lisää ei kai voi omainen rahalla ostaa! Melkoinen robotti tämä joka vielä juoksee aikaa antamassa.

Yksilöllistä hoivaa kotiin

Loistava puhe, Timo Halonen! Sanot ääneen asiat, jotka poliittisen päätännän ulkopuolelta on helppo nähdä ja täysin tosia. Jälkeen kerran, uusi hallitus uhriutui ja oman osuuden tunnistaminen kuviossa jäi tunnistamatta. Hyvää matkaa Kainuuseen, Timo. Itsekin lähden täältä heti kun mahdollista.

Työssä käyvä veronmaksaja

Minusta Mikkelin poliittinen ilmapiiri sai Halosen lähtöpuheessa sen, mitä oli ansainnut. Toivottavasti Valtuusto otti tästä jotain opikseen jatkossa.

Eiju

Nytkö korjataan vesilaitoksen kustannusarviovirhettä nostamalla 9 prosenttia veden hintaa! Kyllä on helppoa tehdä positiivista tulosta, kun ei tarvitse sen eteen muuta kuin nostaa hintaa!

Veden käyttäjä