Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Timo Halosen puhe osoitti, että pääsimme eroon kultakimpaleesta"

Kaupunginjohtajan lähtö, eteläsavolaiset ja nopeusrajoitukset ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Rakennetaanko tässä Pohjois-Koreaa kun päättäjien kritisointia halutaan kriminalisoitavaksi? Ei olisi uskonut että Suomessa, niinsanotussa oikeusvaltiossa tällaista.

Totalitarismia pukkaa

Hyvä ja osuva puhe Haloselta.

Sivusta seurannut

Kyllä se on vaan niin palkitsevaa? Aina löytää vikaa ja syyttelyä noista muista ihmisistä, jotka mittään ymmärrä mistään, laiskoja ja hölömöjä...

Näin leppoisaa savossa

Mielen sairauteen sairastuneiden potilaiden kustannuksella revitään huumoria. Eikö vielä tapahdu tällä seudulla riittävästi itsemurhia, eivätkö heidän läheisensä kärsi riittävästi. On ammattitaidotonta ja potilaita kaltoin kohtelevaa hoitotahoa joka portaassa.

Auttajat kuuntelijat ja heikkojen puolustajat

Väistyvän kaupunginjohtajan Timo Halosen "ripityksen" todistusteema on päätöksenteon näytöt viime vuosilta. Uuden johtotrion (Siiskonen, Strengell ja Sensio) ulostulo osoittaa, että he tulevat jatkamaan, kuten aiemminkin.

Majuri evp.

Timo Halosen puhe osoitti, että pääsimme eroon kultakimpaleesta. Jos poliittinen päätöksenteko sakkaa kannattaisiko vaihtaa poliitikot? Ottakaa valtuutetut oppia Timon puheesta ja kun ette sitä kumminkaan tee niin seuraavissa vaaleissa tapahtuu.

Päätöksentekoon katkeroitunut

Arvostamisen nimissä yhteiskunnan kyllä kannattaisi panostaa ennemmin työläisten ja perheiden hyvinvointiin, kuin lisääntyvän oireilun ja sairastelun hyysäämiseen. Ei tunnun olevan apua tämän hetken keinoilla, vaikka kuinka tuetaan ja lääkitään. Valtion rahaa jokaiselle kansalaiselle saman verran. Käyttäköön sen jokainen siten, kuten parhaakseen näkee.

Enempää ei tipu

Kun ihmisille on näemmä annettu mielivalta elää niin kuin haluaa, vaikka täysin suositusten ja lakien vastaisestikin. Niin miksi hoidetaan ilmaiseksi, jos tahallaan on itsensä ajanut tilanteeseensa. Voisiko ihmistä rajoittaa ajoissa.

Mielihyvinvaltavointi

Sinä, joka löysit lompakon Tuomiokirkosta su, voisitko yst. toimittaa löytötavaratoimistoon. Kortit ovat minulle tärkeät.

80 v.

Paukkulantien nopeusrajoituksen 30 km/h voisi muuttaa 50 km:ksi tunnissa. Silloin enää 80% ajaisi ylinopeutta.

Tarkkailija

Kyllä taisi monen päättäjän nilkkaan napsahtaa kaupunginjohtajan lähtöpuhe. Mielestäni hän olisi voinut ruotia heitä vielä "rankemmalla kädellä."

Marja

Mannerheimintien liikennevalot sairaalan nurkilla toimintaan. Risteys ahdas ja vaarallinen.

Kadun kulkija

Totuuden torvelle: Täällä Etelä-Savossa leimataan ja nimitellään, vaikka ei tarvitsisi minkäänlaisia mielenterveyspalveluja, ehkä nämä nimittelijät tarvitsisivat niitä.

Eläkeläinen