Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Lasten kulttuuriharrastusta joudutaan supistamaan, jotta saadaan pidettyä tyhjä lentokenttä"

Mikkelin lentokenttä, Kampparit ja vaalisalaisuus ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Näin Mikkelissä: lasten kulttuuriharrastusta musiikkiopistolla joudutaan supistamaan, jotta saadaan pidettyä tyhjä lentokenttä. Siinäpä markkinavaltti tänne muuttoa miettiville lapsiperheille.

Perheellinen

Odotan innolla joulukonsertteja. Toivottavasti niissä esitettävät laulut ovat suomenkielisiä, kauneinta joulumusiikkia, eikä englanninkielistä "muka-hienoa".

Kotimaista

Ei ole kaupungilla kassakriisiä! Ensin lakkautettiin Ihastjärven koulu kun ei ole lapsia. Nyt ajetaan niitä vähiä koululaisia kahdella linja-autolla peräkkäin? Ei mitään tolkkua mokomassa touhussa!

Heikki

Kamppareille onnea ja menestystä alkavaan kauteen! Jääpallo on hieno laji!

Fani

Varsin surullista katsella, kuinka korkeasti itsensä lukeneet ihmiset ovat noinkin rahan ahneita, että täytyy jokaiseen paikkaan itsensä tunkea "edustamaan". Mahtaako kaikki haalitut työt tulla kunnolla tehdyksi?

Epäilen

Hallitus ei vieläkään ole sopinut maatalouden kolmensadan miljoonan tukipaketista. Näin olen saanut ymmärtää. Tämän takia Leppä luikki pakoon hallituksesta.

Tuet uupuu

Ilmiantakaa työpaikkakiusaajat julkissektorilla, kiusaajalle ei riitä yksi uhri, sillä kiusaajilla ei ole kykyä empatiaan. Eläimiä ja metsiä kyllä suojellaan, mutta ei ihmisiä.

Uhri

Oma taskulamppu mukaan kirkkoon.

Pallonkulman ajattelija

Kangasniemellä semmoiset ihmiset vastustaa vähäpäästöistä tuulivoimaa, ketkä lentelee ympäri maapalloa, eikä välitä ilmastosta yhtään. Arvon valtuutetut, elkää välittäkö näistä ilmaston tuhoajista, vaan laittakaa tuulivoimaa.

Tulevaisuuden ihmiset kiittää

Hyvä kirjoitus (18.11.) Jenni Oksanen. Edes joku osaa ottaa vastaan myös kehitettävää ja tosiasioihin perustuvaa palautetta.

Äänestäjä

Peiliin katsominen ei ulosheittäjiä ja kampittajia auta. Eivät he mitään sieltä näe! Nyt ulosheittäjät esille! Onko rohkeutta vain lymyillä, mollata, syytellä, katsoa eteenpäin ja siellä taas solvata seuraavia?

Kansalainen

Kyllä asiat olivat ennen hyvin kun meillä oli Etelä-Savon Työterveys. Pihlajalinnan vaihduttua omistajaksi, asiat ovat muuttuneet todella hankaliksi. Pihlajalinna on vitsi, joka ei naurata.

Harmistunut

Afrikassa on ollut kaksi viikkoa kestänyt ilmastokokous. Suomen pääministerikin näyttäytyi siellä yhtenä alkupäivänä. Seuraavana päivänä kotiin. Neuvotteluihin jäi 7-henkinen joukkue. Kansalaisena kysyn, oliko tarpeen?

Ajattelija

Otavan Nesteen huollossa erittäin hyvää ja ammattitaitoista asiakaspalvelua. Kiitos!

Renkaanvaihtaja

Lisään vielä kommenttini Eija Peuran mainintaan "rock-messusta". Messuun kuuluu vielä nimenomaan ehtoollinen. Siis kyseessä oli pelkkä konsertti tai lähemmin yhteislaulutilaisuus ja semmoisenaan ihan hyvä.

Oltiin mekin tilaisuudessa.

Srk.vaalien ennakkoäänestyksen käytäntö ihmetytti: Leimaamaton vaalilippuni tungettiin samaan kirjekuoreen kuin yhteystietoni. Vaalisalaisuus on tällä tavoin pelkkä vitsi! Kirjekuoreen iskettiin leima. Leima pitää lyödä vaalilippuun. Leimaamattomia lippuja ei saa ottaa huomioon ääniä laskettaessa!

Flatus

Oikeudenmukaisuus toteutuu, kun Jeesus saapuu ei enää lapsena, vaan tuomarina.

Ihana lapsen oikeus

MT-lehdessä Seppo Vuokko: Ruma ja vaikeakulkuinen aukkokin vilisee monimuotoisuutta. Suomen metsätalous on ekologisempaa kuin missään muualla. Tämä vastauksena "Ottakaa selvää asioista" -nimimerkille (LS 18.11).

Metsätietoa

Mistähän nämä vihervassut aikoo saada tulevaisuudessa ruokaa yhä lisääntyvälle porukalle tässä maassa, kun peltopinta-alaa pitää ennallistaa eli suojella? Entä mistä ekologisesti kestävään puurakentamiseen puuta? Ulkomailta tietenkin jossa ei välitetä luonnosta juurikaan.

Onko järkee vai ei?