Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Taisi olla katkeroituneita kuulijoita, Halonen sanoi asiaa"

Mikkelin poliitikot, lentokenttä ja vesitaksat ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Mikkelin kaupunki antoi meille liitoskuntalaisille joululahjan korottamalla vesi-, jätevesi- ja perusmaksuja 9 %. Jonkunhan se uus jätevesilaitos on maksettava, vaikka kaupungin investoinnit meni päin peetä.

Hulevettä, hulevettä

Kaupunginosakartta englanniksi on hauska idea, mutta toteutus vaatii kehittämistä. Joukkoälyllä se paranee ja nettikommenteissa onkin jo hyviä ehdotuksia. Kotopaikkani Idiot Hill on osimoilleen riemukas idea, mutta ei sen rakennetussa ympäristössä mitään mäkeä ole, "puu"koulu kohta sentään. Oikea nimi voisi olla vaikka Urban Settlement. (lat. urbanus=kaupunkilainen). Tosikoiden Multikattien osoite on Kettle's Bridge.

Martti Urpo Kemppinen, Urpola

Taisi olla katkeroituneita kuulijoita, Halonen sanoi asiaa! Mikä on se pikkuporukka, joka seläntakana kaivelee asioita, olisi hyvä tietää. Jättäkää puoluepolitikointi pois ja laittakaa Mikkelin talous kuntoon, sitä varten teidät on valittu. Syyttely on turhaa, peilistä löytyy syyllinen. Voisi aloittaa siitä, että kaikki osaisivat laittaa "mikin" päälle puhuessaan.

Erkki

Pe 18.11.22 kl 8.12 Turhaan soitit Nissanin kulj äänimerkkiä, kun ajoit M.harjuntietä ja vilkku nakutti oikealle. Tulin koulubussilla Keskustieltä koulua kohti. Etkö hallitse autosi hallintalaitteita kun annat väärää infoa toisille.

Ammattikuljettaja

Häkkänen väitti kesällä, että Mikkelin lentokenttä ei saa mitään avustusta. Leppä oli oikeassa.

Tarkkailija

Maamme varakkain rahalaitos on Kela, mutta kitsain. Veroja, lainoja, niitten lyhennyksiä, eikä korkoja huomioida. Palkka tai eläke lasketaan bruttona, eikä alv:n 24 pros huomioida missään.

Vero karhutaan

Kaksi mustavalkoista kissaa vaanivat edelleen vapaina pikkulintuja omakotitalojen pihoilla. Otan loukun käyttöön.

Asukas

Tämä ennallistaminen on puhtaasti ideologinen asia. Koskaan ei hallitus käytä muita tutkijoita kuin vasemmistolaisia sellaisia näissä ympäristöasioissa.

Tasapuolisuus

Hyvien tapojen on pakko tulla ensisijaiseksi keinoksi pystyäksemme hillitsemään nykyistä elämänhallinnan kaaosta. Liiku, syö terveellisesti, nuku, tunnista tunteidesi syy, kunnioita toisia, käyttäydy ja kasvata lasta. Hyvien tapojen merkitys ja voima tiedetään.

Vahva pohja, jolta ponnistaa

Voi taivaan talikynttilät tätä hallitusta. Ei pienintäkään myötätuntoa maatalouttamme kohtaan, saati rahallista apua. Sen tietää kun vihervassut on asialla.

Nälkä tekisi terää

Miten onkaan hallitus myöhäjunassa, kun huomasi, että sairaitten hoitoon tarvitaan enemmän rahaa. Hyvä näin, mutta kysyn, mistä ne löytyy, kun kaikki menee, että saadaan olla vähän itsenäsiä.

Sirpa

Suuri kiitos Lions Clubille Petri Laaksosen konsertin järjestämisestä! Koskettavaa ja elämänmakuista musiikkia upeassa kirkossa. Erityiskiitos Mikkelin musiikkiopiston kuorolle sekä kuoronjohtaja Jukka Korhoselle!

Kuulija

Säilytätkö mielenterveytesi ja selviydyt työaddiktien tai ylimielisten kynsissä? Työ ei aina ole säästöä eikä korkeakaan koulutus takaa käytöstä. Työ on joillekin pakopaikka. Tarve lusmuten pilata ja solvata toisia työaikana. Palkalla säästöä ja sairauksia?

Sinä valitset