Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Ei onnistu näköjään mikkään, aina jäähään kakkoseksi"

Turhat katuvalot, autojen lämmityslaitteet ja ennallistaminen ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Äänestämälläkö ihmiset kuvittelevat muuttavansa Jumalan mielipiteet vaikkapa avioliitosta? Eikö Jumalan omaan sanaan tulisi luottaa enemmän kuin yleiseen mielipiteeseen? Kirkko menettää sitä enemmän jäseniään, mitä kauemmaksi se poikkeaa Raamatun pohjalta.

Herätys!

Lapsen itsesäätelyyn ja sen kehitykseen vaikuttaa osiltaan ympäristö. Onkin kartoitettava ja pois suljettava ympäristön esimerkikisi kodissa ilmenevät mahdolliset haittatekijät. Sitten lapsi voi jatkaa itsesäätelynsä harjoittelua.

Haitoille hus

Miksi Hurissalon "metropolissa" katuvalot palaa kun vielä ilmankin näkisi liikkua ? Piti säästää sähköä, eikö ja jokuhan sen maksaa.

Ihmettelijä

Kuinka monessa tapauksessa epäkohdat vanhemmuudessa aiheuttaa lapsessa erityisyyttä. Kysyn vaan.

Supernanna

Lähemäen "lähe" ei tarkoita lähteä verbiä, vaan lähdettä. Käännös olisi voinut olla esim. "Springhill".

Lähemäen Pate

Nyt kun Mikkelin paikannimet englanniksi on selvillä, niin Puumala on sitten Cougarville!

Jake

Erikoinen ulostulo vihreältä edustajaehdokkaalta, joka haluaisi vihreää ilosanomaa viljeltävän perheissä vaikka väkisin, ilman kritiikkiä. Esimerkkinä, pelkkä kasvisruoka ei kasvavalle, kovasti treenaavalle tai ruumiillista työtä tekevälle riitä.

Jäävuoren huippu

Ennallistaminen ei auta ilmastoa yhtään. Kun metsä on vajaatuottoinen, siellä on vähemmän hiiltä sitovaa puustoa. Tämä ei mene vasemmistolle päähän vaan ideologia kuljettaa heitä.

Metsään menee

Suomessa on hallitus, joka teki ääriteon. Se antoi luvan metsätalouden saattohoidolle eli ennallistamidelle. Siinä samalla tämä äärimmäisen teon vaikutuksesta maataloutemme joutuu entistä suurempaan ahdinkoon.

"Kiitos" äärihallitus

Mikkelin ammattiopiston opiskelijat tupakoivat Tupakointi kielletty -merkin alla. Huonoa esimerkkiä vastakkaisen koulun lapsille, jotka kulkevat ruokailuun opistolle.

Entinen ope

Miksi sateenkaari-ihmisten täytyy koko ajan pitää itseään jalustalla, onko se niin ihmeellinen asia? Ihmiset alkavat kyllästymään kautta maailman jatkuvaan sateenkaari-elämän korostamiseen. Eiköhän eletä kaikki ihan normaalia elämää nostamatta ketään erikoisasemaan. Tästä on tullut ja tulee jatkossa hankaluuksia niin meillä kuin maailmalla. Ei kukaan tarvitse erikoislippua ja värejä.

Mielipide

Nyt muuttui miun kanta energialaitosten myynnin suhteen. Ei muuta ku lihoiksi vaan. Pääkaupunkiseudun jälkeen toiseksi kallein kaukolämmön hinta. Veroäyri maan toiseksi korkein Halsuan jälkeen. Ei onnistu näköjään mikkään, aina jäähään kakkoseksi. Ei kannata selitellä sillä, että maakuntakeskuksissa Mikkelin verotus on kovin.

"Yrittäkää nyt ees"

Aamusähköä säästyy paljon jättämällä pois auton ns. esilämmit./sisälämppärit! Eli kun koneissa on kunnon öljyt, niin tarvetta ei ole kuin kovilla pakkasilla!

Autoilija

Jos suunniteltuihin sähkökatkoihin joudutaan, niin voisiko niistä varoittaa vaaratiedotehälytys-järjestelmän kautta ennalta hyvin pian tekstiviesteinä?

Tietoa