Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "On viimeisiä aikoja seurakuntienkin herätä ikiunestaan"

Ilmastokokous, ydinvoimala ja ravintoloiden markkinointi ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Ikävä homma olisi ennalta ilmoittamattomat sähkökatkot, koska nehän voi pilata jonkin lounasruokapaikan ruuanteon tai sit kotona sen kotilounaankin!!!

Jännittää

Moni Rehti saattaisi mennäkin töihin jos olisi hyviä työpaikkoja, eikä noita ns. kusetus-työpaikkoja, joissa kaikesta saa taistella!!!

Rehti

Ihana juttu Fernandosta sunnuntain lehdessä. Todella mielenkiintoista lukea omistajien ja ravintolan historiasta. Minun lempiravintolani ja kaupungin paras ruoka. Eija ja Ina aina niin ystävällisiä. Älkää ikinä lopettako ravintolaa!

Ikuinen fani

Ei sinne ilmastokokoukseen jäänyt Marinin lähdettyä seitsemän hengen joukkue Suomesta vaan seitsemänkymmenen! Oli siinä taas veronmaksajilla maksamista kustantaa porukan oleilu luksuslomakohteessa pidettävässä kokouksessa.

Täti

Kiitos nuori pari, kun palautitte unohtuneen laukkuni Prismassa lauantaina neuvontaan.

Kiitollinen mummeli

Keiden aikaansaannos tilata ydinvoimala Ranskasta? Sieltä ei mitää hyvää, omatki voimalat käyttökelvottomia, halkeemia kuten täälä, vaikkei vieläkää toimi, eikä näilä näkymin tulekaan. Nyt vaatimaan korvauksia toimittajilta, ei hyväksytä viallista toimatonta.

Kalliiksi tulee

Sunnuntai-illan piristys Tanssii Tähtien kanssa -kisassa. Kiitos Sonja, Aku ja Matti.

Ilon ja naurun kyyneleet

On viimeisiä aikoja seurakuntienkin herätä ikiunestaan. Vaalitkaan eivät kiinnostaneet kuin pientä porukkaa josta suurin osa 70-vuotiaita...

Niin meissähän ei ole mitään vikaa, vikaa...

Onpa tosi kauniit ja mieltä ilahduttavat koristeet Ristiinassa Brahentien katuvaloissa, kauniit päivällä ja kauniit pimeällä.

Vierailija Kotkasta

Toivon, että Suomen televisio ei toteuta uutista, jonka mukaan ohjelmissa pitäisi näkyä enemmän maahanmuuttajia ja sateenkaari-ihmisiä. Ei kiitos, heitä on siellä jo liian paljon. Maksan veroni ja siinä on myös Yle-vero. Muutenkin ohjelmat ovat ala-arvoisia uusintoja.

Mummo

21.11. Teemu Laukkanen oli huolissaan nuorten vapaudesta muodostaa kantansa mm. luettelemiinsa aiheisiin. Epäili vanhempien osuutta. Pitäisikö olla vihreiden eduskuntavaaliehdokkaana olevan opettajan kanssa samaa mieltä? Heräsi kysymys, voiko puoluepolitiikan tuoda alaikäisten kouluun? Mielestäni ei.

Toinen ope

Mietitäänpä hetki miten Rossoa tai Pruuvia on markkinoitu covidin jälkeen... että hei, me olemme auki ja tervetuloa? Minusta ei ollenkaan. Ehdotan että johto etsisi innokkaamman ja innovatiivisemman ravintolatoimen johtajan.

Tulos tai ulos!

Ryöstöt ja yleensäkin rikollisuus kasvanut varsinkin Etelä-Suomessa. Samaan aikaan uutisoidaan ns. ulkomaalaistaustaisten täyttävän vankilapaikkoja... Tästähän ei saa vetää johtopäätöstä, koska se olisi rasismia.

Rajat kiinni rosvoilta sano pappa

Missä viipyvät paikallisten sähköyhtiöiden ja viranomaisten tilanneselvitykset Mikkelin ja alueiden osalta? Useilla paikkakunnilla on jo reagoitu julkisesti ja esim. jakamalla kotiin esite. Missä minulle neuvotaan oikea paikallinen käyttäytyminen mm. mahdollisten sähkökatkosten aikana?

Onko ylipäätään varauduttu

Vanhoihin tapoihin paatunut katsoo itseään peilistä. Hykertelee tyytyväisenä ja hyväksyy tekemisensä. Auttaako? Muiden ehdotukset tehdä toisin on jyrkkä ei. Siedätys lajitovereihin tuo stressiä, mutta kannattaa. Hyvä käytös, juttelu ja huomioiminen auttaa, vaikka et hyötyisi tai pääse alistamaan.

Yhteistyö