Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Elämää on myös syrjemmässä, vaikka sitä vaikeutetaan"

Ulkohuussit, omasta terveydestä huolehtiminen ja insinöörit ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Käsittämätöntä että Nato ja koko läntinen maailma ei saa terroristi-Putinia minkäänlaiseen järjestykseen.

Peksi

Kiitos Tiina Väisänen hyvästä kirjoituksesta. Niin moni mikkeliläinen pohtii samoja asioita, mutta kuntapäättäjät eivät kuuntele. Ilman lentokenttää kaupunki pärjää, mutta kouluja, kirjastoja ym peruspalveluita tarvitaan. Eikä pelkästään jättikouluja lähelle kaupungin keskustaa! Elämää on myös syrjemmässä, vaikka sitä vaikeutetaan.

Kuntalainen

Kylläpä on vaan kummallisia insinöörejä yms. muita tietäjiä eli tietävät kuulemma, miten asiat tulisi tehdä mutta silti eivät tee niin!

Älyn puute?

Hei sateenkaari-ihmiset kenen luvalla olette sateenkaaren omineet itsellenne?

Kysyjä

Oskari Valtolan kirjoitus syyllistää henkilöitä, joilla arjen hallinta syömisineen ja juomisineen on esim. mielenterveyden eri häiriöiden takia heikkoa. Kirjoituksessa ei kommentoitu hyvän mielenterveyshoidon osuutta muuten kuin, että ilmaisilla talkootöillä piristyy ja taloudellinen vaikutus on huomattava?! Ei se myönteinen vaikutus pienituloisen kukkarossa näy, ei lämmitä mieltä yhteiskunnan tukeminen talkootöillä kun oma talous tiukilla. Ehjä mieli tukee terveellisissä valinnoissa.

Heikomman puolesta

Kiitos Oskari Valtolalle, että nostit esille aiheen joka on edelleenkin tabu – mikä on meidän oma osuutemme kohonneisiin sote-kuluihin? Epäterveelliset elämäntavat ovat suorasti yhteydessä roimasti kohoaviin sote-kuluihin.

Ilona

Rantakylä on kokonsa puolesta Beach Village eikä Beach Town.

Village People

Erittäin hyvä kirjoitus nimimerkiltä Herätys, vaikkapa avioliitosta. Kirkon liberaalit! Muutetaan äänestyksellä mielenmukaiseksi vaikkapa kymmenen käskyä, koska Jumalan sanaa voidaan muokata äänestämällä.

Hanski

Te jotka vänkytätte hoitokulujen noususta joudatte priorisointiin kun sairaus/vanhuus kohtaa.Tarjolla ei saata olla hoitoja mihinkään. Ruumispusseja, niitäkö vaan hankkittaisiin?

Kehitystä

No eipä ole tekopyhyydellä rajaa vanhempien turhanpäiväisellä syyttelyllä kun lapsettomat ja tod. näk. mielestään hyvät uskovaiset, täti-ihmiset toteavat: on kartoitettava ja poissuljettava kodin haittatekijät. Apua ei anneta, neuvoja ja neuvoajia riittää.

Elämästä tietämättömät vaietkoon

Sähköä säästyy helposti. Jätetään autot lämmittämättä, jaa mutta päästöt lisääntyy. Jätetään sähköautot lataamatta, ei lisäänny päästöt ja sähköä säästyy.

Jalkamies

Tarkoittaakohan nim. Haitoille hus, kodista poistettavilla haitoilla lasten vanhempia kenties? Melekosta "elämänviisautta" mutta sananhelinäänsä mukava lukea aviisista, eikös...

Hus hus ja silleen

Onhan vestareilla vessoja ulkona, eikö niitä voi hilata koulujen pihalle? Jos sähköt poikki menis. Opettajille tärkeää opettaa lapsia. Työttömiä siivoojia löytyy, kaikki oman alansa ammattilaisia.

Ulkohuussi lapsuudessa