Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Kerrankin suomea eikä aina sitä amerikkaa"

Mainosten kieli, jätevedenpuhdistamo ja vessat ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Espoossa käynnistettiin uusi jätevedenpuhdistamo. Lehtitietojen mukaan se on lämmön osalta 100 % omavarainen ja sähkössä 70 %. Metsäsairilan huippukalliissa puhdistamossa vastaavat luvut ovat tietääkseni 0 % ja 0 %. Ja nyt vesimaksut nousevat ja miljoonaluokan menovarauksia tehdään. Vesilaitoksen johtokunta on nyt selityksen velkaa meille kuluttajille.

Ihmettelijä

Kiitos Oskari Valtola, otit esiin asian, mitä emme ehkä itse ole tulleet ajatelleeksikaan: sotekulut pienemmiksi omaa kuntoa kohentamalla!! Kiitos!

Kunnossa kaiken ikää

Nimimerkki Jäävuoren huippu, LS 24.11. Vegaanin Patrik Baboumianin hauisten ympärysmitta oli noin puoli metriä kun hän vuonna 2013 kantoi niskassaan 550 kg rautaa. Myös esim suomalainen painonnostaja Teemu Roininen ja ultrajuoksija, entinen jalkapalloilija Juuso Simpanen ovat vegaaneja. On vanhentunut luulo että vegaanina ei pärjäisi raskaissa töissä. Täytyy vain osata koostaa ateriansa niin että proteiinia on tarpeeksi. Niin kuin missä tahansa ruokavaliossa.

Hanna Laanti

Kyllä oli hieno Etukoneen mainos Länkkärin takasivulla torstaina 24.11. "Etukoneen Musta perjantai on aurinkoinen" Kerrankin suomea eikä aina sitä amerikkaa.

Savvoo ja kovvoo

Ylen uutisointi yhdestä maailman seuratuimmasta tapahtumasta jalkapallon MM-kisoista on ollut ala-arvoista! Tärkeintä on toimittaa joka aamuiset NHL maalintekijät ja syöttelijät, ketä kiinnostaa?

Penkkiurheilija

Luontoa säästäen! Ei muovisia kakkapusseja! Onhan jo kunnollisia kuivakäymälöitä. Koulussa oli ulkokäymälät 60-luvulla, ja en muista että olisi ongelmia ollut tai valitusta että joutui ulkovessaan menemään. Keittäjällä oli sisävessa. Kun kesken oppituntien oksennustauti iski, keittäjän asunnossa sain levätä ja oksennella vessaan. Open autokyydillä kotia koulun päättyessä.

Kiitos huolenpidosta

Vinkki. Sähkölaskua voi yrittää pienentää tekemällä sähköyhtiön kanssa sopimus pörssisähköstä.

Eiju