Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Työ on opettanut valtavasti sellaista, mitä koulussa ei edes oppisi"

Yrittäjyys, elämäntavat ja sähköautot ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Mitenkähän tuo nim. Haitoille hus ls 24.11 kliseemäinen ulkoaopeteltu kannanotto auttaa lapsiperhettä kamppailussa arkihuoliensa kanssa? Liekkö tarkoitus vain kiillottaa kirjoittajan omaa itseriittoisuutta vai mikä motiivina kirjoitukseen lie. Ei aukene arjessa.

Äiti

Oskari Valtola, kun vaadit meiltä kaupunkilaisilta terveitä elämäntapoja ja omaehtoista kuntoilua sote-rahojen säästämiseksi, niin säilytä sinä puolestasi molemmat uimahallit ja kaikki liikuntapaikat.

Vesiliikkuja liki 80 v.

Osa nuorisosta villiintynyt. Ennen vitsakin kuului kurinpitoon (Emolla villainen) eikä siitä isoa numeroa tehty jos kirpeyttä takapuolessa.

Nyt hys hys

Tosi reipas nuori yrittäjä Ls. torst. Paljon kouluttautunut, mut jälleen usean suusta tullut asia, et yritystoiminta, eli työ on opettanut valtavasti sellaista, mitä koulussa ei edes oppisi! Työssä oppimista siis lisää, aina vaan jauhetaan koulutusta liikaa, eiköhän työttömyysluvut vähene.

Ihmiset yksilöitä

Mitäs silloin tehdään, kun harmittaa ja surettaa niin paljon, ettei meinaa toimeen tulla, josko kertositte mulle.

Sirpa

Hienoa, että keskusta ainoana puolueena huomio lapsiperheet ylimääräisellä lapsilisällä, se on konkreettinen teko jolla lisätään osto voimaa, muut puolueet kyllä puhuu ja puhuu ja syyttää keskustaa, missä on populistipuolueiden näytöt.

Lapsiperheiden puolesta

Vai ei autojen lohko- ja sisälämmittimiä saisi käyttää, kun ei sähkö riitä. Samaan aikaan kaikkien pitäisi ostaa sähköautoja ja ladata niitä. Miten ihmeessä sähkö sitten niihin riittää?

Haloo

Perjantaina 25.11 oli lehdessä ihmisten kommentteja säästämisestä. Viimeisenä oli kommentti joka piti hinnoista kitisemistä raivostuttavana. Sano tuo vähäväräisille joilla ei ole varaa maksaa sähköstään.

Mielipide

Kiitos Miisa Mink, että tiivistit ennaltamisasetuksen merkityksen kansantajuisesti. Metsäteollisuudelle ei saa kiristysotetta luonnosta.

Metsänomistaja Etelä-Savosta

Onko Ukrainaan lahjoitettu niitä savolaisia huippukoneita mörköjä? siellä varmaan on käyttöä niille.

Sk

Nimim. Minä järkytyin. Ls 15.11. Kuinka Essoten lokitiedot tilataan?

Järkytynkö

Sitä aikaa toivon vielä eläväni, kun Mikkeli on yhtä housut kintussa palveluineen kuin nää liitos kunnat, mistä kaik on viety.

En ikinä ole mikkeliläinen

On se toi Waltteri ilo silmälle ja korvalle! Mutta olen ihmetellyt kun Suomessa ei anneta kukkia artisteille ohjelman päätyttyä! Muistan kun Rudolf Nurejev tanssiessaan Lontoossa ohjelman päätyttyä suorastaan kahlasi kukkameressä... no, tämä oli runsain mitä olen nähnyt!

Muualta muuttanut

Lapsiryhmä tarvitsee asianmukaiset aikuisjohtoiset säännöt ja rajat. Napakat aikuiset niistä pitämään kiinni. Lapsia tuetaan oppimaan itsesäätelyä. Ohjataan ja velvoitetaan käyttäytymään. Tuetaan oppimaan huomioimaan toiset. Tällaisessa ympäristössä on jokaisen helpompi olla, kasvaa yksilönä ja oppia uusia asioita ja elämässä tarvittavia taitoja. Ja aikuisetkin jaksaa huomattavasti paremmin, kuin mielivaltaisessa hälyssä ristiriitoja ja vahinkoja selvitellen.

Hyvällä

Kaikille samat tasavertaisesti noudatettavat säännöt. Nykyään on niin paljon erityisyyttä ja vahvoja yksilöitä, että jos heitä ei vaadita käyttäytymään, eikä saa sanoa syytä miksi ei, niin eikö ole epäoikeudenmukaista joiltakin vaatia kynsin hampain sääntöjen ja tapojen noudattamista. Varsinkin kaikille lapsille samat johdonmukaiset säännöt ja piste. Sääntöihin vedoten elämä helpottaa.

Ristiriita