Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Milloin ihmisten tekemä metsäautotie on muuttunut arvokkaaksi luontokohteeksi"

Luonnonsuojelu, lastenkasvatus ja rikokset ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Kiitos sinulle heikomman puolesta kirjoittajalle! Sanotaanhan Raamatussakin: Älä lyö lyödyn mieltä, älä sydäntä särje surulla. Toivotan sinulle kirjoittaja Jumalan Siunausta Elämääsi!

Köyhä

Mielenterveys. Tiedetään, mitkä ovat sitä suojaavia tekijöitä. Tiedetään siihen vaikuttavia haittatekijöitä. Ihmisen saatava enemmän suojaavia keinoja elämäänsä, ja vähennettävä oireita aiheuttavaa kuormaa. Pelkkä lääkepurkki ei poista juurisyitä.

Tukea voimaantumiseen

Saahan kaikki lapset aivojen oppimiskykyyn tarvitsemat öljyt ja terveenä pysymistä varten tarvitsemansa vitamiinit ja hivenaineet.

Kysyn vaan

Kenellä on vastuu huolehtia lasten kehityksestä ja mielenterveydestä? Lapset on mielestäni aikuisten armoilla.

Yhteinen sävel

Me pystymme parhaiten opettamaan suvaitsevaisuutta tänne tulijoille siten, ettei meidän kansan perinteisiä hyviä tapoja tarvitse pois sulkea. Meidän on kunnioitettava omaa, jotta voimme kunnioittaa toista.

Vastustuksen vaara

Eiköhän nuo mielenterveys- ja päihdeongelmat suurin menoerä, joka lähtöön, joten en usko että ainakaan syyllistämällä ja piruilemalla vähenevät.

Totuus

Voisiko rikoksen tekijän ihmisoikeus olla himpun vähempi kuin hyväksyttyjen tapojen mukaan elävien. Joku pelote on saatava väärinkäytöksien ja rikollisuuden hillitsemiseksi. Turvallinen hyvinvoiva Suomi jatkossakin.

Rajoin

Ollaan armollisia itsellemme, mutta tietyissä rajoissa. Meillä on velvoitteita. On taito ymmärtää oma avuntarve ja vahvuutta pyytää apua. Yhteiskunnan täytyy välittää tietoa ja antaa mahdollisuus saada tukea.

Tavoitteellinen yhteistyö

Kauppa mainosti mm. tienvierimainoksella lohta, joka oli loppunut jo edellisenä päivänä. Voi oli myös tarjouksessa ja sekin oli loppunut.

Pettynyt

Länsi-Savo 27.11. Hyvä kirjoitus Kari Hänninen. Olen samaa mieltä vihreästä puolueesta kanssasi. Se aika 80- luvulla kun Ville Komsi oli vaikuttamassa puolueessa, niin se oli taistelua luonnon puolesta. Mutta nämä nykyiset ei ei.

Ripatin kylän mökkiläinen

Lapissa metsästävä mikkeliläinen: Milloin ihmisten tekemä metsäautotie on muuttunut arvokkaaksi luontokohteeksi, jonka tuhoaminen on mielestäsi rikos?

Käsitteet pahasti sekaisin

Mikä on lääkärin vastuu määrätessä lääkkeitä puolustuskyvyttömille asiakkaille? Tavan vuoksi? Kun naapurisängyssä makaavakin saa? Ei kai voimakkaita lääkkeitä saa kenellekään antaa turhaan.

Vieroitusoireet vastassa