Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Harmi, että sisäelinten merkitys ravintorikkaina ruuanosina on unohdettu"

Kouluruoka, Jukurit ja tehokas hoitaja ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Hip hei, hyvät nuoret ja tukijoukot. Taas on nuorisovaltuustolla paikka vaikuttaa myös siihen, että Mikkeli pysyy kaikille turvallisena paikkana asua ja elää. Luokaa käyttäytymissäännöille ja tavoille rajat, jonka puitteissa kehitätte nuorisolle mielekästä tekemistä.

Merkityksellisyyttä elämään

Sukupuoliasiat. Kun suunnittelette vessauudistuksia julkisiin paikkoihin, tarvitaan niitä kolmenlaisia. Yksi selvästi merkattu naisille, yksi selvästi merkattu miehille, yksi heille, jotka eivät käytä naisten tai miesten. Minä tunnen olevani nainen. Antakaa minun olla nainen, minä annan toisen olla kuka on. Aika uudistuu, mutta ei väkipakolla enää tässä ajassa.

Suvaitsevaisuus

Hyvä Jukurit! Erittäin tärkeää, vähän merkityksensä menettänyttä, asiaa nuorille jakamaan. Jokainen lapsi ansaitsee toimivan elimistön oppiakseen ja jaksaakseen. Aikuisten pariin seuraavaksi terveyteen liittyvää tietoa jakamaan.

Koppi

Harmi, että sisäelinten merkitys ravintorikkaina ruuanosina on unohdettu. Maksa ei enää kuulu kouluruokaan. Täysin emme voi seurata lasten mieltymyksiä, koska lapset eivät ymmärrä asioiden tietopohjaa ja tärkeyttä. Eivät muuten nykyään kaikki aikuisetkaan.

Ei muuta

Yleisradiolla ja lehdistöllä on kumma tapa pakkosyöttää ohjelmia, jossa on muita kuin suomalaisia. Se on yksi tapa manipuloida ihmisiä. Ei ole mikään häpeä olla suomalainen ja poiketa suurten valtioden elämäntyylistä. Ollaan ylpeitä, että ollaan suomalaisia.

Mummeli 71v

Elämäni merkitys on huolehtia omasta jaksamisestani, jotta pystyn edistämään lapseni terveyttä ja tukemaan hänen riittävää kasvua ja kehitystä hänen omalla matkallaan kohti hyvää aikuisuutta.

Äiti

Mitä puiden tuhlausta Kalevankankaalla: jätetään isoja kaatuneita puita lahoamaan suuret määrät. Kyllä lämpölaitoksella poltettaes ja moni koti sais lämpöä. On järetöntä tuhlausta, mitä vihreät vaatii ja kalliiks tulee. Pahaa tekee nähä lahottaa polttoainetta. Ja näinkö koko maassa?

Ja vielä energiakriisi

Ensimmäisen adventin jumalanpalvelus Paavalinkirkossa. Jos jumalanpalvelukset olisivat noin iloisia tapahtumia,olisin joka sunnuntai kirkossa!

Tosi on

Erityiskiitokset Anttolan hyvinvointiaseman tehokkaalle ja ystävälliselle Tuija-hoitajalle avusta ja joustavuudesta asioiden hoitamisessa.

Metsätalot ja Rasimukset Tiilisaaresta

Olen seurannut pitkään Graanin alueen roskaamista McDonaldsin ruokajätteillä. Paperipusseja ja laatikoita lojuu ympäristössä jatkuvasti. Toivoisin, että ulosmyyntiruokiin lisättäisiin 5 e roskaamislisä tai lopetettaisiin kokonaan ulosmyynti. Veronmaksajat joutuvat maksumiehiksi.

Luonto siistiksi

Minna Pöntinen, Mikkelissä on myös monta, voittoa tavoittelematonta yhdistyspohjaista päiväkotia, joista jotkut ovat toimineet vuosikymmeniä. Tarkista lausuntosi Taina Haliselta siltä osin, mitä sanoit erityisen tuen tarpeessa olevista lapsista.

Tietoa

Eikö tanssiseuralaisilla ole muuta treenipaikkaa kuin tulla pubin postimerkinkokoiselle tanssiläntille ja valloittaa koko pieni tanssitila niin, että kellään muulla konsertin kuuntelijalla ei ole mahdollisuutta jammailla?

Harmi!