Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Demokratiassa emme saa kieltää lihansyöntiä, jos joku haluaa syödä lihaa"

Ruokavalio, Jukurien kouluvierailut ja liikenteen lopetus ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Hyvä kirjoitus Kari. Mutta mitäpä muuta voisimme odottaa kehä kolmosen sisäpuolella, hyvän elintason omaavilla, itseensä kyllästyneiltä "vihreitä arvoja" kannattavilta, toisten asiat paremmin tietäviltä henkilöiltä eli vihreiltä. Brysselin vihreä on siitä hankala, että siihen sekoitettavat värit vaihtuvat kaiken aikaa, skaalassa kaikki värisävyt, myös tuskan punainen.

Elämän taiteilija

Kylläpä kaupunginhallitus teki mahtavan säästöpäätöksen 30000 euroa lopettamalla ainoan ns jukisen liikenteen ristiinalaisilta ja perusteli ettei ole ollut käyttäjiä! Eli kai sillä täälläkin on jyllännyt yli 2 v korona ja ko liikenteen käyttäjät ovat enimmäkseen vanhempia ihmisiä, joita vannotettiin pysymään kotonaan! Kyytimahdollisuudesta olisi voitu myös informoida paremmin.

Sk

Ihminen on luotu sekaravinnon käyttäjäksi ja siitä todisteena hampaat. Emme ole märehtijöitä. Demokratiassa emme saa kieltää lihansyöntiä, jos joku haluaa syödä lihaa. Muussa tapauksessa ei olla demokratiassa.

Sekasyöjä

Kiitos lääkäri E-S Väliaholle Ikiomassa, että otit tosissasi asiani ja keskussairaalan päivystysosaston lääkäreille ja hoitajille.

JH

Jukuripojat kouluvierailulla: pipot päässä, Pepsi kädessä. Siinäpä mallia koululaisille. Olisikohan aika harjoitella, miten esiinnytään?

Tyrmistynyt

Ammattitaidon perusta hankitaan koulutuksesta. Sen päälle työkokemusta "terveissä" työyhteisöissä ja ohjauksissa. Kampittajia riittää nuorista eläkeikäisiin, mutta osaava ohjaa ja jakaa mielellään osaamista. Eikä menetä omia taitojaan.

Kouluttaudu!

Harmittaa kun graniittitalo/kaupungin arvokkain talo menee pilkkahinnalla. Olisi ollut arvoisensa talo taidehallille. Miksei kukaan paikallisista raharikkaista ostanut. Harmittaa myös museovirasto. Kuka kaipaa siiloja, kun tilalla on kaunis kerrostalo. Entä Pulkkisenkulma? Eikö olisi aika saada tilalle terve talo?

Harmi

Itseaiheutettuja ovat myös urheiluvammat? Kaltoinkohdellun nuoren kipuilut? Korkokengillä kompastelut?

Missä raja

Voisiko joku kertoa paljonko maksoi ja vielä maksaa Urpolan joen kaivelu kaupungille.

Utelias

Häiriintyykö lohet grillipaikan läsnäolosta niin paljon, että Urpolan myllyn vierestä poistettiin nuotiopaikka.

Se oli elämys lapsille

Onkohan pääministeri ihan kartalla? Vähintään 3000 e kuussa palkkaa ja neljän päivän työviikko.

Puumeri

Henkilökunnallako maksatetaan puolityhjän sairaalaparkin kulut? 40 e / kuukausi siitä, että voi käydä töissä.

Paljon kiitoksia!

Asun sellaisessa kerrostalossa, jossa on itse keksityt säännöt, eli kun joku tekee jotakin, niin kaikkien on tehtävä samalla tavalla. Kuitenkin päätän itse omassa kodissani ja elämässäni milloin teen mitäkin. Noudatan yleisiä sääntöjä.

Oma tupa, oma lupa

Vallalla on Januksen kasvot: vallan käyttö ja vastuu vallan käytöstä. Näin on ollut ja näin on oleva. Ei ole syyllistäämistä jos penätään vastuuta vallan käytöstä.

Salaviisas