Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Jättäkää esittämättä tuntematon sotilas tänä vuonna, sotaa tulee jo tarpeeksi uutisissa"

Itsenäisyyspäivän televisio-ohjelmat, vaalikampanjat ja hyvä esimerkki ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

"Vesiliikkuja liki 80 v" peittosi Oskari Valtolan 5 - 0, mitä tulee yksilöiden valintoihin terveellisen elämän polulla.

Majuri evp.

Vaalit lähestyy ja populismi lisääntyy. Joukkoon liittyi nyt Honkamaa. Kaupunki teki alijäämäisen budjetin mutta leikkauksia ja säästöjä on silti vastustettava.

Äänestäjä

Ahne, ahneenpi, Lumme. Näin Mikkelissä. Vaasassa otettiin opiksi.

67v

Hienoa, että Keskusta puolustaa Suomen maa- ja metsätaloutta. Demarit ja vihervassut ajavat Suomen talouden ja huoltovarmuuden aivan kaameaan tilaan. Mariinkin "bilettää" Austraaliassa, kun pitäs olla hoitamassa hallituskriisiä.

Sinivalkoinen

Ikinä en enää keskustaa äänestä ja hyvä, että Leppä lopetti. Toivottavasti Saarikko kärsii rökäle- tappion.

Emäntä

Hei sinä ilmeisesti eläkeläinen, mitä jos roskaamisen seurailun ja surkuttelun vaihtoehtona kokeilisit kerätä ne mäkin roskat. Luulen nuorison havaitsevan tämän ja menisi perille ihan käytännön kautta minne roskat kuuluu.

Säännöt vs. Esimerkki

Haastan kaupunginvaltuutetut ja varajäsenet sekä lautakuntien jäsenet lunastamaan "Ensilumenladun" kausikortin ja tietysti myös hiihtämään siellä ahkerasti. Näin voimme auttaa yhdessä, että ensilumenlatu säilyy jatkossakin ja kustannukset eivät rasittaisi liikuntatoimea.

Pirkko Valtola

Hei! Minäkin olen saanut tarpeekseni jouko turkkamaisista kirkonmenoista, joulumenoista, sun muista menoista.

Paavalinkirkko

Milloin ne ilmastonmuutoksen vaikutukset alkavat meilläkin näkyä? Eipä ole näkynyt mitään erikoista. Talvea pukkaa entiseen tapaan, valitettavasti.

Punainen valhe

Minä olen työni oppinut tekemällä, en kirjoista, en koulussa. Viihdyn työssäni ja olenpa saanut kunnioitustakin. Vaihtoehtojakin siis on muttei niistä puhuta.

Ei kaikkea saa koulunpenkiltä

Hyvä Sanna! Työaika ja tekotavat kehittyy. Työtavat ei parane työpäivää pidentämällä eikä eläkeläisiä palkkaamalla. Heillä on jo eläkepalkka. Työssä lusmuilua on lyhennettävä ja järkeistettävä. Palkka ja vapaat tarpeen ja levännyt työvoima töihin. Tavat etsittävä sillä työvuosilla kehuskelu, solvaus ja nokittelu ei tekijöiden määrää lisää. Työaika on työntekoa!

Kiusaamatta

Eihän Ristiinasta voi kuljettaa oppilaita Suomenniemelle. Mikkelin uusin puukoulu Ihastjärvellä jo vuosia tyhjillään. Mutta kaksi linja-autoa ajaa peräkkäin Ihastjärven reittiä. Näin meillä Mikkelissä.

Pallonkulman ajattelija

Keskusta romahtanut. Riittääkö äänet enään pienemmäksi pienpuolueeksi vai tippuuko eduskunnasta.

Kekkonen

Mitkä liitoskunnat? Kuntaliitoksissa kunnat liitettiin Mikkeliin. Ei ole erikseen mitään liitoskuntia.

Silläsipuli

Esimiehet, tarkastakaa miten työntekijänne kohtelevat uusia työntekijöitä ja opiskelijoita.Tyhmä ei saatakaan olla se uusi tulija.

Kade

Jättäkää esittämättä tuntematon sotilas tänä vuonna, sotaa tulee jo tarpeeksi uutisissa.

Rauha