Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Kerrankin upeaa, elävää, iloista musiikkia, joka tanssitti ilon juhlassa tanssimaan"

Korkkien kierrätys, maatalouden tuet ja sankarihautausmaa ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Tunnustan, olen rikollinen. Olen ottanut ostamieni maito- ja mehutölkkien, jopa limsapullojen korkkeja askarteluun! Niistä on ollut monenlaista iloa ja huvia! Onneksi meillä on EU, joka huolehtii turvallisesta ja oikeanlaisesta kierrätyksestä ja korjaa direktiiveillään tälläiset kurittomat kansalaiset taas ympäristöystävälliseen ruotuun.

Hyvää itsenäisyyttä meille kaikille!

Pisti korvaan joulukuun kuudennen päivän jumalanpalveluksessa yksi asia. Isä meidän -rukouksessa puhuttiin että "anna meille velkamme anteeksi". Herää kysymys, mistä velasta on kyse. Pankkivelasta vai mistä? Sana-synti on kiellettyä kamaa nykyään.

Korvanen

Hallituspuolueet tekee todella anteeksiantamattoman ja törkeän teon, jos eivät hyväksy keskustan suunnitelmaa tukipakettia maanviljeliöille. Keskusta on oman kansan puolella aina.

Tukea tarvitaan

Mitä mieltä olette opettajat Anna-Riina Lindholmin tarinasta, menikö kuten piti? Minkä tekosyyn taakse menitte piiloon, että nuorta sai kiusata noin rankasti ja pitkään?

Kysymys

Huomio vanhemmat, ostakaa pojan autoon kunnon talvirenkaat, kun ei se näytä millään pysyvän omalla kaistallaan. Jo toinen talvi, kun saa seurata kauhuissaan luistattelujälkiä milloin löytyy auto ojasta...

Pelottaa

Miksi Harjun sankarihautausmaalla ei palanut kynttilät haudoilla? Eikö seurakunnassa arvosteta sankarivainajien muistoa vapautemme puolesta?

Seurakuntalainen

Suomi 105. Nokkahuilumies Eero Saunamäki, Maria Lund ja orkesteri! Kerrankin upeaa, elävää, iloista musiikkia, joka tanssitti ilon juhlassa tanssimaan. Kyllä osaajat osaa.

Kiitos bileistä!

Miksi Nato sallii kahden valtion kyykyttää itseään? Onko naapurimme johtajalla sormet pelissä? Tarvittaisiin kurinpalautusta häiriköille.

67v