Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Poliitikkojen kuulo näköjään paranee ryhmärahalla"

Ryhmäraha, lentokenttä ja konserttikokemukset ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Suomen vähävaraisten kodit, joulukodit, Suomen paras vähävarainen kokki tai leipuri... telkkariin yhtä paljon ohjelmia niistä kuin rahan mahdollistamista versioista. Tiedoksi kaikille, ajattelemisen aiheeksi ääripäälle, vinkeiksi kaltaisille.

Tasaverta

Vuosikymmenien pakkopositiivisuus on aiheuttanut sontakasan jota nyt lapiomme.

Hymyillään?

Mitä jos tarkkailun ja siunailun lisäksi kaupunki palkkaisi terveselkäsen työttömän nuoren niitä roskia keräämään...

Mutta ne säännöt

Kun ei saada lentokenttää suljettua, niin säästetään sitten hoitokuluista. Ei pääse koneet laskeutumaan ja tuomaan euroja kaupungin kassaan. Mutta ääniä tulee ropisemalla.

Niin Mikkelin meininkiä, että..

Vaalit ovat keväällä ja varmaa on se, että äänestän, mutta en naista. Olen ikäni ollut töissä naisvaltaisella alalla ja riitoja ja kateutta oli aina ja jos joku yritti poiketa muusta porukasta sen sai tuntea nahoissaan. Kokemusta on.

Hoitaja

Eilinen raskasta joulua huonoin missä olen käyny. Äänentoisto akustiikka? Jotain ne laulo?

Jl

Influenssarokotusta suositellaan, mutta aikoja ei saa tai hinta on järjettömän kallis ei riskiryhmäläiselle 63 v. Joka vuosi olen rokotuksen ottanut mutta nyt en taida saada.

Hämmästynyt

Poliitikkojen kuulo näköjään paranee ryhmärahalla! Aluevaltuutetut rupeavat kuulemaan kansalaisia. Minullakin on kuulossa vikaa, paljonko saisin?

Erkki

Vastauksena nim. Tyhjät tynnyrit... Olisimme selvinneet paremmin kuin Marin. Nato hakemuksen hoitivat muut, mekin olisimme pystyneet kiertämään maailmalla julistamassa Naton tarpeellisuutta, koska päätös oli selkeä. Emme olisi myöskään moittineet julkisesti hallituspuoluetta maapallon toiselta puolelta, emme pakoilisi kotimaan asioita saadaksemme loistaa tähtenä milloin missäkin. Toivomme Marinille menestystä hänelle sopivammassa tehtävässä.

Oppositio

Hienoa toimintaa keskustalta luonnonsuojelulakiakiasiassa. Ei järjettömyyksiä pidä hyväksyä. Tästä keskusta uuteen nousuun!

Keskustan ääni