Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Eka kerta teatterissa ei jää viimeiseksi"

Hyvä teatterikokemus, Esen myyntiaikeet ja pyöräilysäännöt ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Vaikeuksien kiristämien ihmisten elämässä tuntuu epätodelliselta ilmaus "onnellinen kansa". Yhtä vaikeaa on ymmärtää, että tällä menolla jälkipolvilla ei ole tilaa elää. Oksakohta on päänupissa kuin puunhakkuussakin.

Koville ottaa!

Tottahan se on että murrosikäiset ja vaihdevuosinaiset tarttee jumppaa ja lenkkeilyä. Mutta vuosiasiat kohtaa ja koskee myös miehenalkuja ja tosi miehiä. Yhteistyö ja hyvä käytös toimii aina!

Piireissäkin

Lämpimät kiitokset Reetta-karhulle ja kumppaneille vuorovaikutteisesta esityksestä, jossa otettiin pienimmätkin mukaan. Eka kerta teatterissa ei jää viimeiseksi. "Kivaa oli", sanoi 3 v lähtiessään.

Tyytyväinen katsoja

Harjun hautausmaalta varis lensi hautakynttilä nokassaan. Rasva maistuu sillekin.

Ritva

Kylläpä Fortum rahastaa asiakkaillaan ihan järkyttävästi. Viimeisin Sähkölasku kolmelta kuukaudelta 199,70 e. Asumme Juvan keskustassa kerrostalohuoneistossa 82 m2, talo on kaukolämmössä. Pyykkikone päällä kerran viikossa, astianpesukone 3 kertaa viikossa, imurointi 2 kertaa viikossa. Meitä on perheessä kaksi ikä-ihmistä.

Fortum on ollut jo pitkään Suomen kallein sähkönmyyjä. Eikö mikään riitä valtavassa voitontavoittelussa?

Syvästi järkyttynyt

Esen osuuden myynti olisi järjettömyyden huippu. Pari vuotta rahoilla pärjättäisiin. Sitten jouduttaisiin myymään loputkin. Kyllä Mikkelin talous pitää saada muilla keinoilla kuntoon.

Lypsävän lehmän myynti on hulluutta

Ratkaisu aikuisten pyöräilyyn jalkakäytävillä ja suojateillä olisi lisätä lakiin teksti että pyöräily jalkakäytävillä on sallittu myös alle 12-vuotiaiden lisäksi ääliöillä ja muista piittaamattomilla.

Eino

Toisin kuin Marja Turunen ohjeisti (LS 20.12.) ei toimeentulotuen saaminen ole pienituloisellekaan itsestään selvää, vaikkeivät rahat riittäisikään elämiseen. Tuen saamiseen vaikuttavat mm. toimeentulotukinormit ja laskennallisesti hyväksyttävät menot. Toki kannattaa yrittää hakea silti, jos tilanne vaatii.

Koettu on

Taas konsultit kehiin, eivätkö Mikkelin päättäjät osaa tai uskalla tehdä päätöksiä Esen myymisestä kun aina mennään konsulttien selän taakse.

Lampaita vai pässinpäitä