Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Jos meiltä ateisteilta haluat viedä pyhätyökorvaukset, niin luovu sinä terveydenhuollosta"

Tekstiviestipalstalla tänään painavaa asiaa myös muun muassa maataloustuista, ilotulituksesta ja hautausmaan ketuista.

Miettikää oikeasti ihmiset mitä kirkollisverolla ylläpidetään. Diakonia, kulttuurihistorialliset rakennukset ja hautausmaat. Siinä oli vaan muutama. Jos kirkko joutuu näistä luopumaan, kuka ne ottaa hoitoonsa?

Perehtykää asiaan kunnolla

Miksi Pertunmaalla ei ole S-markettia vaan kaksi Salea, joitten hintataso jopa 14 % korkeampi kun S-markettien. Itse kokoan viikon listan ja suuntaan naapurikuntaan.

Pettynyt ostaja

Eipä voi puhua et hallitus jättäny viljelijät heitteille. Ketkä muut kuin he ovat jatkuvasti tukia saanu monta kertaa vuodessa, milloin milläki nimellä!

Mielipide

Joku kyseli tällä palstalla josko löytyisi oikea puhelin noiden tietokone-älykännyköiden tilalle. Kyllä on: Doro simpukka- tai avomalli. Prismassa. City-marketissa ja Euronicksissä ainakin.

Doron käyttäjä

Valtuusto kiristää sitten tän vuoden budjettia 6,4 milj. lisää. Kiittäkää puoluetovereita vesilaitoksen hallituksessa.

Taisto

Olipa aikamoista mylläkkää uudenvuoden aattona Mikaelin kulmilla lasten ilotulituksen aikoihin. Liikenne solmussa vähän joka puolella ja ihmiset lapsineen yrittivät selviytyä välissä. Oiskohan parempi vaihtoehto ampua molemmat ilotulitukset vaikka Naisvuorelta?

Ph

L-S 31.12. oli tietopläjäys Eloisan palveluista. Eloisa vois postittaa joka kotiin pikkulehtisen missä kerrottaisiin, mikä muuttuu ja mikä pysyy ennallaan.

Kaikille ei tule Länkkäriä

Nimimerkille tasavertaisuus. Jos meiltä ateisteilta haluat viedä pyhätyökorvaukset, niin luovu sinä terveydenhuollosta. Sinähän voit rukoilla itsesi terveeksi.

Aksiur

Kyllä ketut vie kynttilöitä olen nähnyt varhain aamulla hautausmaalla kaksikin kettua kaluamassa kynttilää. Samoin harakat ja varikset.

Ketunjäljet

Pikkusen ihmettelen taas, ettäkö suomen metsiä hakataan liikaa ja olen varma että kun metsän omistaja joutuu turvautumaan puitten kaatoon on pakko tilanne ei ole hupi juttu ollenkaan tiedän kun kokenut olen.

Sirpa

Olipa positiivisesti ravisuttava kirjoitus 28.12. "Lepoa ja Läsnäoloa" Antti Äikkäältä. Huomattavasti yli nelikymppisenä pysähdyin ajattelemaan, että ei ole myöhäistä muuttaa toimintaansa.

Kiitos Antti!

Samaa mieltä, ettei mökkien editse tarvitse latuja tehdä. Keväällä pääsevät kantohangilla tarpeeksi tuijottelemaan.

Avantouimari

Kun tuo Putin kaikilla tempuillaan mahtailee niin eikö hän voisi edes yhden erän ottaa Vitali Klitskon kanssa?

Peksi

Kiinalaisilta on vaadittava negatiivinen koronatesti Suomeen päästäkseen Ei rokotekattavuus takaa mitään. Olen 4 kertaa rokotettu ja sairastanut koronan jo kahdesti.

Työikäinen