Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Miksi muovisia biojätepusseja myydään kaupoissa, jos ne ei sovellu uuden biojätelinjaston käyttöön"

Biojätteet, ennallistaminen ja julkkikset ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Millä rahoilla näitä Suomen niin kyseenalaisia julkkiksia kuljetetaan pitkin maailmaa. Jos minkäkin laisissa kilpailuissa. Matkustakoon omilla rahoillaan mutta ei siitä tarvitse tehdä numeroa.

Mummo

Ihmettelen ettei synnynnäinen paikkakuntalainen nuori työnhakija saa töitä mutta muualta tullut kyllä heti?

Oikeasti työtä haluava

Ei voi olla niin, että jos on saatu luksuselämä, valtio sitä ylläpitää, jos toisessa päässä mietitään että jos maksan sähkölaskun en voi ostaa ruokaa. Asiaa pitää ajatella paljon laajemmin kuin pelkkänä sähkölaskuna. en ole vasemmistoa enkä vihreitä.

Sähkömies

Miksi muovisia biojätepusseja myydään kaupoissa jos ne ei sovellu uuden biojätelinjaston käyttöön?

Kysyn vaan

Turha tulla sellaisen kyselemään minulta vetoapua, jos havaitsen että autoilija on revitellyt tien laidalta toiselle ja lopulta mennyt ojaan. Itse ovat aiheuttaneet tilanteen.

Oma vika

Mietin kuinka ennallistaminen vaikuttaa järvien vedenpintaan? Jo nyt veden pinta on erittäin alhaalla järvissä. Kun lukemattomat tukitut ojat eivät anna enää vettä, ei pinta ainakaan nouse, päinvastoin.

Hölmöläisen touhua

Ukraina on auttanut maamme puolusta tuhoamalla Venäjän panssarivaunuja niin paljon, että Suomen ei tarvisisi "nikotella" päättäessään panssarivaunujen lähettämisestä.

Majuri evp.

On tyrmistyttävää että annetaan ulkomaisten yritysten etsiä malmia, meidän kansallisomaisuutta. Jos minä olisin päättäjä, tekisin kaikkeni että ne savustettaisiin pois maastamme. Meille ei näköjään raha kelpaa kun emme itse käytä luonnonvarojen tuottoa oman kansan hyväksi.

Ihmettelen

Ihmismieli on heikko. Tiedämme elintapojen vaikutukset. Jokainen yhteisö tarvitsee vain yhden nimetyn vastuuihmisen, joka liikuttaa yhteisön jäseniä säännöllisesti. Taukoliikunta, liikuntatuokiot päivittäisiksi.

Hikihattu

Ystäväni kävi Helsingissä, kävelivät myöhään teatterista kotiin. Tuli katsottua vähän liian pitkään sitten alkoi haastattelu ja uhkailu ystäväni joutui ottamaan taksin koska pelkäsi. Suosittelen hallituksen viisikolle kävelyä keskustassa niin näkevät mitä on todellisuus Helsingin yöelämässä.

Mummeli 71

Myös yksinkertainen köyhä elämäntapa voi olla pohja hyvään terveeseen elämään. Nuku tarpeeksi, käytä peruselintarvikkeita, vähän haitallista syötävää, arkiliiku, lähiliiku! Liikkumisesta elämäntapa. Yhteisön jäsenten yhteiseksi iloksi.

Metsä ja lumikasa

Juoksun luulisi saavan jalansijaa kuntoilumuotona tämmöisenä aikana. Juosta voi missä vaan, myös sähköttä. Ylläpitää peruskuntoa. Ei vaadi kalliita varusteita.

Paljasjalka

Kaupunki säästää myös liikuntapaikoista. Ei hätää. Meillä on kulkuväyliä, metsät, vedet. Nyt lumivastus:) Meillä on kädet tai jalat, joilla liikuttaa itseään.

Pallo