Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Onpa kerrassaan ilahduttavaa lukea paikallislehdistä juttuja jo tulevista kesäteattereista"

Kesän odotus, lasten kunto ja sairaanhoitajan palkka ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Moni on huolissaan monen lapsen heikkenevästä kunnosta. Jos se on yhteiskunnan vastuulla, vaka ja koulut säännöllisesti juoksuttamaan lapsia. Eikä vastalauseita. Mars matkaan, myös aikuiset. Varmasti ravitseva ruokakin maistuisi jokaiselle lenkin päätteeksi.

Aivotoiminta

Kiitos Jenni Oksaselle mielipidekirjoituksesta "Puhu toiselle kuten toivot itsellesi puhuttavan" (LS 13.1). On taitolaji olla ihminen, väheksymättä muita.

Ilona

Onpa kerrassaan ilahduttavaa lukea paikallislehdistä juttuja jo tulevista kesäteattereista. Hurissalo – täältä tullaan!

Ilon kautta ja onnea

Kangasniemellä baarissa möykkäävä virkahenkilö; tilanteesta kiertää video. Katso ja mieti. Ota kotona jatkossa?

Yhet vielä?

Barcelonalaisen sairaanhoitajan haastattelu julkaistu 13.1.23. Työaika viikossa 80 tuntia, eikä siihen lasketa 15 minuutin raportointiaikaa ennen työvuoron alkua. Kaksi vapaapäivää/kk. Peruspalkka 1300e. Hänellä yliopistollisesta sairaalasta palkka 1800e. Asuntona yksiö, josta vuokra 1000e/kk.

Miettimistä meille tyytymättömille

Kuopiossa kaksi uimahallia, molemmat auki joka päivä 6 - 21 tai 8 - 22. Lisäksi kolme kylpylää, joissa altaat. Kuopion kaupunki kehottaakin käyttämään kotitalousten saunojen sijaan uimahalleja, jolloin sähkö kertakulutus on pienempi. Terveysvaikutuksista puhumattakaan. Mitä tekee Mikkeli? Me nivelvaivaiset ollaan nyt todella pulassa ja kuormitetaan Essotea. Missä säästöt?

Kremppa

Mitähän tapahtuu KLV aurauksen toimenpidekriteereille kun ulkolämpötila on 0 celsiusasteen hujakoilla? Märkä lumi tai sohjo ei väyliltä poistu.

Mikkeli

Sinulle joka pihallasi moitit koiraani "aina niin vihaiseksi" muille ihmisille kun ohi kävelin ja koirani haukkui lähtevää autoa. Koirani ei ole vihainen perusluonteeltaan eikä todellakaan vaarallinen ihmisille mutta on haukkuherkkä autoille ja vieraille uroskoirille. Ominaisuutta on yritetty kouluttaa pois. Pitäisi käyttää harkintaa ennenkuin aletaan arvostelemaan tuntemattomia julkisesti. Arvostaisin suoraa palautetta seuraavan kerran!

Ohikulkenut koirineen