Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Jääratoja jäille tai jäädyttäen, että kaikki pääsevät testaamaan ja kohentamaan ajotaitojaan talvisissa olosuhteissa"

Ajoharjoittelu, Saimaanportin koulu ja sähkön hinta ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

On esitetty, että paikallinen sähkönmyyjä alentaisi hintoja. Se ei valitettavasti ole mahdollista - aikaisempien vuosien alennusmyynneistä tuli tappiota 50 miljoonaa. Se on nyt paikattava kunnon hinnoilla. Pörssisähkön välityspalkkio (luokkaa 0.4 c/kWh) ei siihen alkuunkaan riitä.

Analyysi

Keiden vastuulla ettei oman maan kansalaiset pääse hoitoon sairaalaan vaan pitkät jonot käytävillä, miksi maailmalta otetaa sisälle ohittaen omat sairaat.

Kysymys

Tästä häirinnästä keskustelivat Tv:s Eija Vilpas, Hannele Lauri, enne saatettii läpsätä takamuksele ym, nytkö kaikki on häirintää, ja eikun käräjile. Jos lapsia häiritää, puututtava, mut aikuiset ihmiset, mihi huumori häviny kokonaa työstä, elämästä, pieni kosketus olkapäähä, toista häiritsee väärä naama työpaikala, tai valtuusto kokouksessa, toista työttömyys ym.

Näin kotimaa tää pohjoinen

Mihin ihmeeseen Saimaanportin koulu tarvitsee 102 isoa tai isohkoa info-tv:tä tai näyttöä?

Ihmettelevä

Jos päivän poliitikot ovat viisaampia, kuin armeijan asiantuntijat sotilasavun lähettämisestä Ukrainaan, niin ompa meidän puolustus heikoissa käsissä.

Reserviläinen

Kiitos lääkäri Nietosvaara. Kiireestä huolimatta toimit rauhallisesti ja paneuduit asiaan. (4.1).

Kiitollinen

Hyvä ajotaito on paras henkivakuutus. Hieno juttu että nuoret harjoittelevat autonsa hallintaa liukkaalla – huono asia on se että harjoitteet tehdään yleisillä teillä. Ennen oli runsaasti jääratoja jossa tuhansien "sladien" ansiosta auton hallinta koheni huomattavasti. Jääratoja jäille tai jäädyttäen että kaikki pääsevät testaamaan ja kohentamaan ajotaitojaan talvisissa olosuhteissa.

Peksi

LS 13.1.23 Matti P: Liikenteessä kaikki tulee huomioida tasavertaisesti on sitten opetuskolmio tai ei, ajaa minkä värisellä tai kokosella autolla. Oma kokemus, että kanssa autoilijat suhtautuvat eri tavalla ajanko pienellä punaisella autolla, vai isolla tummalla farkulla.

Hymyä huuleen liikenteessä

Voisiko jäteneuvoja kertoa mihin ne kukkamullat laitetaan kerrostalossa jos ei kerran saa laittaa biojätteeseen?

Lajittelija

Ei sovi sähköistyminen ainakaan nissaneille. Mainoksessa torakasta lähtee semmoisia kipinöitä että, ja ne menevät jopa joukkoliikennevälineessä matkustavien ihmisten läpi.

Ei hyvä!

Nimim. Varmalle valinnalle LS 13.01. Kyllä kokoomuksessa riittääkin valittamista muillekin kuin vasemmistolle, oikea tieto mummoille ja papoille on tarpeen.

Veroalet huijausta

On todella säälittävää että meidän päättäjät eivät uskalla kiristää Turkkia, mutta Turkki saa pitää meitä aivan pilkkanaan nato-asiassa.

Ryhtiä päättäjät