Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Kansalaisaloitteella on saatava aikaan laki, jolla ilman lääkärin lähetettä taataan pääsy kunnalliseen niinkutushoitoon"

Toimittajien puhetavat, Ukrainan auttaminen ja eduskuntavaalit ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Asiat eivät ole lainkaan niin yksioikoisia kuin Aki Svahn kirjoituksessaan (L-S 17.1.) väittää. Politiikassa yhteistyökyky ja -halu eivät synny tai kuole yön yli. Kyse on pitemmän ajan toimintatavoista. Pikaisella nettihaulla löytyy tällainen otsikko: "Riikka Purra sulkee pois hallitusyhteistyön Marinin johtaman SDP:n kanssa". Ja tämä on päivätty 5.8.2021. Siis toissa vuonna, paljon ennen tätä vaalikeskustelua.

Kauko Hirvonen, Pieksämäki

Pride-liputukseen sanoisin että minusta liputus vain virallisina liputuspäivinä. Eeva-puolisoni kanssa olemme olleet hyvin vastaanotettuja paluumuuttaneina Juvalla. Kiitos siitä.

Tuulikki Kaasinen

Lämmin kiitos Lyseon yläkoulun opettajille ja henkilöstölle hyvästä ilmapiiristä ja nuorten huomioimisesta ja ammattitaitoisesta tukemisesta!

Iloa tärkeään työhön

Sähkön säästoä! Olohuoneessamme on 10 valopistettä ja televisio. Pöydällä on pieni laite, jolla sähköä säädellään etänä. Laite maksaa noin 50 euroa. Television valmiusvirtaa ei kulu! Valaistuksen säätely tapahtuu kätevästi. Laite pitäisi on vakiovarusteena jokaisessa taloudessa! Säästöä tulee varmasti ja paljon!

Atomi

Vai, että Suomi harkitsee Leopard 2- taistelupanssarivaunujen antamista Ukrainaan. Suomen itärajan takana nimittäin myhäillään, mitä vähemmän Suomella itsellään on kyseisiä panssarivaunuja.

Missä on suomalaisten itsesuojeluvaisto?

Voi tätä sairasta maailmaa Ls arvokysely sunn. Eikö varhais kasvatuksessa vois antaa lasten kasvaa vielä rauhassa miettimättä sukupuolen moninaisuutta. Ehtivät tähän hullumyllyyn tutustua myöhemmikin, jos tarvis. Riisipuhelimet kuormitettuja.

Haloo

Kun vilautan vilkkua takana ajavalle ohitukseksi, mutta harva kiittää takaisin.

Minä itse, viis vilkuista

Nimim. Eikun (6.1.) on oikeassa. Itse suljen radion/tv:n, kun haastateltava tai toimittaja livauttaa ääneen minuutissa kuusi kertaa niinkun. Kansalaisaloitteella on saatava aikaan laki, jolla ilman lääkärin lähetettä taataan pääsy kunnalliseen niinkutushoitoon. Muuten niinkutus pian syrjäyttää suomen kielen!

Ylähuuli

Suomen pääministeri Marin rikkoo lausunnollaan ("kelvoton puolue") sen vahvan yhteistyön, jolla maatamme on rakennettu ja jolla vaikeuksista on aina selvitty.

Majuri evp.

Harva Suur-Savon Osuuspankin henkilöstöstä osaa ja haluaa palvella iäkästä asiakaskuntaa ja sama pätee, niin myös mainostettuun puhelinpalveluun, yhtä tyhjän kanssa, paikallispankit takaisin ja nuorille diivailijoille lopputili, oppiivat olemaan!

Sorrettujen pedagogi

Kok. ja Ps käy kiivaan kamppailun paalupaikasta tulevassa vaalissa jos äänestäjät lähtee liikkeelle, ps noste on nyt sellaista.

Tarkkailija

Turkin haluamat hävittäjät menisivät Venäjälle, Erdogan ei ratifioi Suomen ja Ruotsin jäsenyyttä, vaan auttaa Putinia Ukrainan tuhoamissodassa.

Pessimisti

Viikko vesikeliä sydäntalvella. Aika hiljaista on ollut täällä "lunta tulee, mikä ilmastonmuutos muka?!" -palstalla.

Sää ei ole ilmasto