Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Ajattelin lähettää tarjouspyynnön sähköhinnoista jokaiselle toimijalle. Mitä tapahtuisi, jos kaikki tekisivät näin?"

Tarjouspyynnöt, tehosterokotukset ja jätekuljetus ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Täytin marraskuussa 60, heti essotesta tehostekorona THL:n suositusten mukaan. Vaikken siis ole ilmeisesti enää työikäinen julkisen keskustelun mukaan?

Olkaapa tarkkana halukkaat!

Ihmeellistä sähköautojen suosimista, kun eivät maksa teiden kunnossapidosta mitään ja nyt vielä veronmaksajat joutuu maksamaan puolet lataussähköstäkin.

Bensaa suonissa

Minun ei tarvitse kävelijänä pysähtyä punaisiin valoihin odottamaan. Minä saan ajaa 90 km/h 80:n alueella.

Minä...minä...

Onko meillä liikaa tankkeja ja muuta aseistusta kun niitä pitää lähettää pois? Natostakaan ei ole mitään takeita.

Tarkkana

Katuvalot vois syttyä myöhemmin ja sammua aikaisemmin aamulla – säästösyistä.

Ehdotus

Nähty kaksi vaalikeskustelua. Molemmissa pääministerin käytös kummastutti. Keskeytti, huusi hermostuneena toisten puheen päälle, käytti karkeaa syyttävää kieltä ja jopa tuomitsi hallitukseen sopimattomiksi toisella tavalla ajattelevat. Kansalaisena odotan asiallista keskustelua asiapohjalta.

Ajattelija

Jätefirmojen asiakkaat. Olkaa tarkkoina. Kohdallamme roska-astiaa ei oltu tyhjennetty sovitusti.. Kysyin asiaa. Kuulemma tietokone järjestelmän virhe eli oli kuitattu tyhjennetyksi vaikka ei käyty. Uskoo ken tahtoo. Kuinka monen asiakkaan esim. vanhuksen kohdalla tätä käytäntöä toteutetaan? Tyhjennyksiä harvennetaan mutta laskutus toimii kyllä säännöllisesti. Siinä ei tule tietojärjestelmä virhettä.

Sain insinöörin kootut selitykset

Ajattelin lähettää tarjouspyynnön sähköhinnoista jokaiselle toimijalle. Mitä tapahtuisi, jos kaikki tekisivät näin?

5 miljoonaa

Paikallisteiden talvihoito on huonoa esim tie4321 62.lta ristiinaan aurataan harvoin lunta ja polanetta kertyy kun tule suojailma jäätyy liukkaaksi ja on epätasaista tosi vaarallista ajettavaa. Hiekoitus olematonta ja väärään aikaan, palvelu deskiin soitto auttoi mutta hiekkaa vain mäkiin. Asunut yli 40v tien varella talvihoito heikkoa verattuna 80-90 luvulle.

Tpa 54

Kokoomus ja persut esittivät, että osa uuden koulun kalusteista liisataan ja näin säästetään? Näillä koroillahan se onkin edullista. Alkuperäinen suunnitelma ei ole ylittymässä, mutta tämä kikkailu kyllä huvittaa. Olemme tutkimustenkin mukaan jääneet matematiikan osaamisessa jälkeen. Pitäiskö satsata opetuksen kehittämiseen?

M.O.T

Mikkelissä paikallisliikenne ajaa ylikuormalla. Matkustajat joutuvat seisomaan jopa oviaukon syvennyksessä ja kaikki eivät mahdu edes kyytiin.

Laitonta

Vai on Marin pissistyttö. Tällä pissiksellä on kova koulutus, virka, suosio ja kielitaito. Edustavakin! Jokaiselle murkkulle toivon samaa kaarta. Rohkeutta ja taitoja elämään. Kiitos myös osaaville nimittelemättömille miesduunareille. Puolue, kynnet vai taidot? Osaaja saa ääneni.

Ei haukkuja!

Kissalla ja koiralla siru on loistava juttu. Helpottaa hoitoa, etsintää, tunnistamista, löytymistä. Olispa ollu muistisairaallani, jatkuvasti karkailevalla siru. Olis reitti näkynyt, löytyny ja paljon työtä ja hätää säästynyt. Suosittelen laitokseen ja kotiin.

Siruja

Kehitysjohtaja R vertaa vastuutaan yritysjohtajaan palkkansa mukaan. Taloudellista vastuuta vaan ei ole, miljoonien vahingot kaupungille. Yksityisellä olisi tullut jo vuosia sitten potkut! Kaupungilla saa tehdä mitä vaan ja paljon on kuntalaiset joutunut maksamaan virheellisistä arvioista!

Kuntalainen

Voisiko terveysneuvon automaattisen puhelinvastaajan tekniikan laittaa kuntoon?

Pätkii ja pahasti