Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Vieläkin vakuutellaan kansalle, ettei Suomeen kohdistu sotilaallista uhkaa"

Nato-jäsenyys, liikennevalot ja kehumistalkoot ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Kiitos Aki Svahn kirjoituksestanne 17.1. Lukijalta-palstalla. Nykypolitiikka repii, eriarvoistaa, eikä osaa neuvotella.

Äänestäjä minäkin

Eikö ole ihanaa, kun ei ole pakkanen.

Sirpa

Etelä-Savon uudenvuoden lupaus/ Jaana Strandman 2.1.23 Vain paljasjalkaiset, sutkit savolaiset voivat osallistua JSn ehdottamiin metsien, luonnon, osaamisen, kouluttamisen jne kehumistalkoisiin. Tosiasiat eivät tue yletöntä kehumista. Vanhat metsät on ahneuksissa rankasti ylihakattu, jäljellä on keskenkasvuista ryteikköä, kulkukelvottomia hakkuuaukkoja ja ilmastopäästöjä.

Tolkkua talkoisiin

Amattiylpeä vastaus liikennevalojen toimimattomuudesta ins. Kammoselta. Tunnistinsilmukkoja rikki ja asentamatta!! Odotellaan kevättä että voi korjata. Laita ne valot pimeäksi kerta liikenne sujuu nyt huonommin valojen kanssa.

JT

Lapsiryhmissä on lapsia, jotka eivät ymmärrä määritettä käytös tai tilanteen vaatima käyttäytyminen. Osasyynä kasvattamattomat aikuiset. Lapsen tulevaa elämää helpottaakseen kannattaisi kasvattaa. Lapsi tarvitsee hoivaa, oppia asioiden kunnioittamisesta ja turvalliset rajat.

TuRa

Kuka kertois Petteri Orpolle.että vaihtaisi jo sen jatkuvan velka-vaikerruksen edes välillä vaikka ilmastoon!

Sk

Kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan, joutui ulkopoliittinen johtomme myöntämään, että on oltu sinisilmäisiä. Suomen kansa päätti hakea turvaa Natosta. Poliitikot tulivat perässä. Vieläkin vakuutellaan kansalle, ettei Suomeen kohdistu sotilaallista uhkaa. Sinisilmäisyys jatkuu.

Reservin upseeri

Haukivuori heti takaisin rautatiekartalle.

Vaatimus

Vihreät, Vas. ja SDP, teille ennallistamisasetusta vaativille kysymys. Mitä tehdään muutaman kymmenen vuoden päästä niille pystyyn kuolleille ja sikin sokin liikkumiskelvottomiksi ryteiköiksi muuttuneille metsille, jotka ovat seurausta metsien hoidon ja hyötykäytön kieltämisen jälkeen? Ovat hiilen ja tuholaisten tuottajia. Vähemmän kauniita.

Huolestunut

Nimimerkin "Kysyn jos tarviin" Sokoksen naistenvaate-osaston myyjien toiminnasta. Olen hyvin tyytyväinen, jos myyjä liikkeissä kysyy palveluntarvettani. Vaikka kaksikin kertaa! Kyseisen osaston kokeneet myyjät ovat auttaneet tarvittaessa paneutuen ja ystävällisesti. Mutta liian usein em. isolla osastolla vain 1 myyjä, jota asiakkaana etsiskelen ympäri alakertaa. Tai hän, toivoakseni kiireettömästi, palvelee toista asiakasta jne. Ydinongelma: työntekijät asiakaspalvelijoita, entä sen mahdollistajat, yrityksen päättäjät?

Henkilöstökulut minimiin?

Ei ehkä valmennuksen vienti niinkään syy menestykseen kun katsoo 90luvulla syntyneitä esim keihäänheittäjät kävivät lukuisista rasitusvammoista kilpailevat kasaan teipattuna Suomalaisella sisulla muutaman heiton kaudella ja toivovat jospa 80 m ylittyis.

Voi Voi

Kun nyt EU jakaa rahoja toivottavasti ei laiteta maatalouteen enää, verorahoista annettu jatkuvasti ja turpeen käyttö myös turvattava jatkossaki tarvittaessa lämmitykseen. Nyt nähty asia. Kohteita kyllä olis rahoille oikeaan asiaan, josta kaikki sais apua ja hyötyä. Niinhän pitää mennäkin.

Ei yksille

Hyvä HekaX! (LS 19.1.) Itse asiassa olemme samaa mieltä! "Nikotella" tarkoittaa näet vanhan miehen sanastossani sitä, että "ei uskalleta päättää selvässä asiassa", aivan kuten kirjoitittekin. Kiitos myös siitä, että suomensitte myös ydinasian puolestani.

Majuri evp.

Olin 38 vuotta hoitajana näin esimiehenä Sanna Marinin kaltaisia itsekkäitä ja uhkailevia naisia. Harvoin tuli kiitosta. Marin on vasta uransa alussa mutta osaa kyllä tuoda esiin sen että hänelle on tärkeintä vain oma ura.

Hoitaja

Kiitos Mikkelin kaupungille huomionosoituksesta sekä hyvästä yhteistyöstä SM-yö 2022 -tapahtuman järjestelyissä. Kiitos myös muille yhteistyökumppaneillemme.

PJ/Anttolan Urheilijat ry.