Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Mitähän Eloisan johto tarkoittaa sisäilmaongelman takia käytöstä poistettujen rakennusten peruskorjauksella? Pientä pintaremonttia?"

Sisäilmaongelmat, kehittämisrahat ja lihaskunto ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Etelä-savon alueen kehittämisrahalle, jopa 43 miljoonalle etsitään ideoita, kun se pitäs pikaisesti jakaa, joten ehdotan et vanhusten kotiapuun mahtus kyllä, kotihoitoon ja kuljetuksiin!

Ideahaku

Maahanmuutto pitäisi lopettaa ilmaston takia. Kun tulija tulee kehitysmaasta länteen kuluttamaan länsimaiseen tapaan hänen hiilijalanjälki nousee monikymmenkertaisesti.

Tämä tiedoksi

Joku sanoi, että unettomuus on ylivireystila.

Yökukkuja

Miten on Suomessa mahdollista, että esimies haukkuu ja solvaa asiakastaan ja entistä alaistaan 45 minuuttia mm. Sanoen, sinusta ei koskaan ole ollut missään minkään tekijäksi, näin sanotaan neljän tutkinnon ja vuosikymmenten työn ja vapaaehtoistyön tekijälle! Pahaa tekee katsoa mihin ahdinkoon tuolla haukkumisella, pitkäaikaistyöttömyydellä ihminen on saatettu! Varsinaista työllisyydenhoitoa...

Vaadin erottamista

Otavassa Leinosentiellä on Mikkelin lihaksikkaimmat ikämiehet.

Nandolloron

Mitähän Eloisan johto tarkoittaa sisäilmaongelman takia käytöstä poistettujen rakennusten peruskorjauksella? Pientä pintaremonttia?

Homeelle altistunut

Heinäsen ajatukset energiasta oli erittäin asiantunteva ja tarpeellinen. Asia on juuri näin.

Heinäsestä ministeri

Pm ei ole aikoihin ajatellut Suomen etua. Visiot on Euroopassa, pyrkyryyden malliesim. Baarissa sano Muskille, että on pm vaikka ei edes tietoa, hyvin rakennettu.

Voi näitä nahkurin orsia