Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Ravintolat kiinni ja muita yökerhoja suljetaan kannattomina. Oliko kaikki naurulokkien syy?"

Prisma-hankkeen kaatuminen, maahanmuutto ja pääministerin kielitaito ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Kiitos sinulle ystävällinen rehellinen henkilö, joka toimitit kadottamani pankkikortin maanantaina Tokmannin infoon.

Kiitos!

Tukholmaan on julistettu poikkeustila. Uskokaa nyt viimeistään hyvä hallitus PS:n neuvoja.

Pelottaa

Persut ajaa itsensä pussiin, kun syyttävät monessa ongelmassa vain maahanmuuttajia. Välinpitämätöntä tapakulttuuria ja huonoa käytöstä jne. löytyy ihan kantasuomalaisten keskuudestakin. Olisiko aika vaatia kaikilta tietynlainen käytös ja tietyt hyvinvointia ylläpitävät vähimmäistavat.

Tie entiseen hyvään

Samaa mieltä Antti Kilkin kanssa Ukrainan sodasta, neuvottelemaan vaan rauhasta, ei aseiden antamisesta joka johtaa sodan leviämiseen.

Ei lupaaja

Mihin on unohdettu lapsen kehitykseen liittyvät tärkeät jutut. Pieni lapsi tarvitsee läsnäoloa ja syliä, aikaa harjoitella ja oppia yksilöllisesti asia kerrallaan, ja huomata onnistumisestaan aikuisen riemu. Uutta opitaan opitun päälle. Onnistuuko kaikilta suurissa hälisevissä ryhmissä? Jos jää tärkeitä taitoja oppimatta ja huomiotta hyvässä, jatkossa kostautuu. Kasvurauha hoidossa ja kotona asianmukaiset puitteet.

Toisiaan täydentävät

Rankkaa tuntuu olevan työvuosien keräys. Käsiä ei saanut vielä 1988 heiluttaa, kun opiskeltiin työpaikkakiusaamisen tunnusmerkkejä. Nyt on EU. Käsiä saa heiluttaa.

Kokemushavainto

Suuri puute ja loukkaus, ettei pääministeri hallitse toista kotimaista, virallista kieltämme. Esim. Nato-tiedotustilaisuudessa ja valtakunnallisessa veteraanijuhlassa jäivät ruotsinkieliset kuulijat ja katselijat syrjään. Tekstinhän olisi saanut valmiina avustajilta, kuten muutkin puheet. Kaikkonen ja Niinistö puhuivat myös ruotsinkieliselle väestönosalle. Pitäisikö laatia pätevyysvaatimus pääministerin tehtäviin?

Kansalainen minäkin

Onko todellakin kustannukset noussut 20 milj. (tuntuu huikealta arviolta lonkalta). Ravintolat kiinni ja muita yökerhoja suljetaan kannattomina. Oliko kaikki naurulokkien syy?

Bonusjäsen

Jopa oli sokerin hinta noussut lähimarketissa melkein 50%. Kyllä meitä kyykytetään.

Arska

Koska maanviljelijä sattuu sattuneesta syystä olemaan maailman tärkein ammatti, se täytyy saada riittävän kannattavaksi. Siihen tarvitaan sitä itseään eli rahaa. Ja kaupalle tiedoksi, heitä se valtava ahneus romukoppaan.

Kiitos

Miksi kauppakeskus Akselissa sijaitsevan veikkauksen Pelaamossa ei voi tehdä porukkalottoa, vaikka kummallakin osallistujalla on veikkauskortit? Kyllä muilla asiamiehillä se onnistuu.

Onko vehkeissä vika?

Junat heti takaisin Haukivuoren asemalle. Matkustustarpeita on paljon ja bussiyhteydet ala-arvoisia.

Junat takaisin

En ymmärrä, miten päättäjät onnistuu näissä epäonnistumisissa, onhan joskus onnistuttava, tosin rahat loppuu.

Mietiskelijä

Niin se luuli hoitajakin uuden talon parantavan hoivatyön mallin ja ongelmat. 700 000 koulun kalusteisiin kun nuorten mielenterveyshoito vailla hoitajia. Vastuut hukassa kun lokeista tapellaan!

Äänestäjät?

Rouva 49, olen samaa mieltä, jos tässä kaupungissa Prismaa tarvitaan niin lentokenttä on oikea osoite. Keskustan liikkeet lopettavat, kun kaikki rynnivät automarkettiin, jossa palvelua ei saa millään.

Lentokentälle käyttöä

Saksan ja Ranskan johtajat lampaita.

Slava Ukraina

Koti, ruoka ja muuhun piti säästää. Ei saanut elää yli varojen. Nyt nuoret miehet tulee maahan. Auton osto ensiksi. Ovatko huono jalkaisia? Yhteiskunta maksaa elämisen. Ei huolta. Täältä otetaan rahat ja lähetetään pois Suomesta. Suomi ottaa lainaa ja meno jatkuu.

Lumessa töihin tarpoja