Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Tuli kallis joutomaa veronmaksajille"

Mikkelin tonttikaupat, EU-rahat ja poliitikkojen maakuntavierailut ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Kaupunki osti joutomaata yli 2 milj. Pikkuraha. Riihelä se laittaa vain uuttamatoa koukkuun. Aika poju. Veis ne raitsikkansa pois.

Jl

On Puumalassakin ongelmia. Yksi pahimmista on Viljakansaaren huono tie. Ikävintä siinä on se, että edes toivoa ei taida olla näköpiirissä.

Kuski ja auto kärsivät

Kaikki tietävät että jääkiekko on maalintekopeli. Ja tällä hetkellä se ei päde jukureissa: paikkoja on, mutta ei mene häkkiin ei sitten millään, vaan vastustajan maalivahti vetää aina pisimmän korren. Omassa päässä helisee kuitenkin liian helposti. Mielestäni jukureissa on maalivahti ongelma niin sanottu ykkös maalivahti ei ole onnistunut koko kautena kun vertaa viime kauteen.

Aki Laamanen

Kyllä EU-rahalle olis huutava tarvis terveydenhoitoon, sairaalan ylläpitoon, miksi rajata johonki tarpeettomaan, matkailuun ja autettuun maatalouteen.

Rahaa oikeaan paikkaan

EU:n pitää muuttua. Otan esim. Kun EU.n kautta menee veronmaksajien rahoja Italiaan yli 200 miljardia, missä alv ruuassa on 4 % ja verot paljon alemmat kun esim. Suomessa ja rikas kansa. Miksi meidän pitää maksaa Italian talouden ylläpito. Nää kellokkaat kyttää vaan kovapalkkaisia EU-virkoja.

Simo

Vanhat ukot voivat pm:nä tehdä vaikka kuinka älyttömiä päätöksiä kuten taitettu indeksi ja se on ihan ok. Marin on nuori ja fiksu, ulkomaillakin arvostettu, hoitanut vaikean työnsä hienosti, niin kateusko se täällä ihmisiä kaivaa, kun aina pitää moittia?

Peukkuja mahdolliseen EU virkaan

Jätin takaisinsoittopyynnön Eloisan vaihteeseen. Miksi sain kaksi eri ohjetta: naisääni kehoitti painamaan numeroa yksi ja heti sen perään miesääni kehoitti painamaan tähteä??? Noudatin kumpaakin ohjetta. No, soittopyyntöön kyllä vastattiin n. parin tunnin päästä.

Eikö yksi ohje riittäisi?

Hieno osoitus keskustan ministeriltä tulla kuuntelemaan kangasniemeläiset kunnantalolle. Ei Marina kiinnosta tulla katsomaan boomereita ja maanviljeliöitä eikä metsänomistajia koska he ovat sdp hylkylistalla, siksi äänestetään keskustaa, että maaseudullakin pystytään elämään.

Oma maa koko maa

LS 25.1, kerrankin samaa mieltä Satun kanssa. Prisma-diilistä; olisiko ollut mahdollista tehdä ehdollinen sopimus tontin ostosta? Lupa ensin, kaupat sitten. Onko selvitetty lokkien muuttaminen esim. ex-puhdistamon lätäkön alueelle? Mistä kaksoisraide tuli esiin, selvitettiinkö? ELY=täysi vastuu muiden rahoilla. Voisitte avata prosessia hieman enemmän. Tuli kallis joutomaa veronmaksajille.

Ex tj

Miksi tätä suomea hoitaa puolueet... 4 vuoden välein taistelevat vallasta ja omista eduistaan? kun tämä pitäis olla menestyvä yritys... Suomi yritys!! Kaikilla sama päämäärä!! Kuka tätä nyt johtaa? Neljän vuoden välein uusitaan henkilöt? Kaikilla eri tavoitteet?

Pitkäjänteistä ohjelmaa

Sosialistien suuri rötösherrojen jahtaaja muuttui yhdessä yössä porvariksi. Että sellaista solidaarisuutta.

Huutista