Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Mikkelin kaupungin kannattaa ehdottomasti nostaa vetovoimatekijäksi musiikkiopisto ja urheiluseurat"

Mikkelin vetovoimatekijät, huumekuolemat ja ammattiin oppiminen ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Vastavalmistunut ei ole nykyisiin työelämän vaateisiin valmis. Täytyisi ensin saada työskennellä vähemmän vaativissa tehtävissä ja saada työelämän oppia. Sitten pieni loma ja eteneminen työssä, jos pystyy ja jaksaa.

Oppipoika-killi-mestari

Huumeista puhutaan, saako Essotelta apua, muutama vuosi, kun naapurin nuorehko mies tuli juttelemaa, et en saanu Sairalasta apua, kuulin hoitajan puhuvan puhel:tää on näitä nappimiehiä. Hän löytyi myöhemmin kuolleena asunnosta. Jäi askaruttamaa joteki, saako apua halutessaan, vai ei ja miks ei.

Liikaa menehtyy

Kahvinkeitin ja näin ollen kahvinkeitto kielletty Eloisan Mielen ja kuntoutuksen talossa henkilökunnalta. Paitsi päivystävältä lääkäriltä ja perhetalossa ja muualla Mks:n osastoilla. Tämäkin outous nyt nähty.

Eriarvoisuus kunniaan Eloisassa

Italiassa se summa minkä valtio saa kerättyä verotuloina, on paljon alempi kun Suomessa. Ota asioista selvää.

Simo

Normaali toimintakyky syntyy terveellä ihmisellä aivojen ajattelun tuotoksena. Aivotoiminta tarvitsee tiettyjä tärkeitä asioita. Lapsille ehdottomasti tarvitsemansa ravintoaineet, myös tärkeät öljyt. Liikkuva, pirteä, järkevä.

Omega

Stoppi lasten räiskepelien pelaamiselle. Osasta lapsia tullut kuin hulluja paiskoen kaikkea eteen tulevaa, eikä iskut itsessäänkään tunnu tuntuvan miltään. Opeta siinä sitten, mitä tarkoittaa kiusaamisvapaus ja koskemattomuus.

Surullisen vaikeaa

Mikkelin kaupungin kannattaa ehdottomasti nostaa vetovoimatekijäksi musiikkiopisto ja urheiluseurat. Tarvitsemme lapsiperheitä seudulle verorahoineen, näin se vaan on. Sekä mus.opistolla että seuroissa on todella sydämellään työtä tekevät opettajat/ohjaajat minkä takia moni lapsiperhe asuu edelleen Mikkelissä. Ei tänne kukaan muuta siitä tiedosta että meillä on (tyhjä) lentokenttä ja eläkeläistanssit kerran viikossa.

Katse tulevaisuuteen Mikkeli!

Taisi Uskovaa arvostelevilla kolahtaa omaan nilkaan. Ei kaikki kirkkoon kuuluvat ole aina kirkossa ja aina arvostelemassa. Meitä tavallisia kirkkoon kuuluvia on paljon jotka maksamme veromme, ja käytämme kerran pari vuodessa kirkon palveluja. Se että erotaan kirkosta säästösyistä harmittaa koska tiesitkö että esim kirkkojen kunnossapitoa rahoitetaan kirkollisvaroin? Historiallisesti merkittäviä rakennuksia siis. Mutta jos ne kiinnostavat vähemmän kuin elämä oman navan ympärillä niin silloin voi erota kirkosta ja arvostella siellä olevia ja loukkaantua sekä heidän ehdotuksestaan juhlapyhistä että tästäkin viestistä.

Amen

Nyt huolestuttaa uuden kaupunginjohtajan lausunto (LS 27.1.) "meillä on hyvä strategia". Lukekaa (Kvalt. 13.12.21) Lista verbejä ja sanallisia linjauksia ilman konkreettisia tavoitteita ja toimenpiteitä. Ulkoapäin katsottuna strategiaosaaminen on ollut yksi pääsyy Mikkelin kaupungin johtamisessa.

Siis jatkuuko?