Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Orijärvellä aletaan olla vihaisia, kun suosittua Karilan hiihtolenkkiä ei ole kunnostettu ja talvi on jo pitkällä"

Latuverkosto, uusi Mielentalo ja pandat ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Miksi tätä suomea hoitaa puolueet... 4 vuoden välein taistelevat vallasta ja omista eduistaan? Kun tämä pitäis olla menestyvä yritys... Suomi yritys!! Kaikilla sama päämäärä!! Kuka tätä nyt johtaa? Neljän vuoden välein uusitaan henkilöt? Kaikilla eri tavoitteet?

Pitkäjänteistä ohjelmaa

Orijärvellä aletaan olla vihaisia, kun suosittua Karilan hiihtolenkkiä ei ole kunnostettu ja talvi on jo pitkällä.

Hiihtävä veronmaksaja

Fyysinen väkivalta näkyy mutta moni äiti harrastaakin henkistä väkivaltaa arvostelemalla asioita ja ihmisiä lasten kuullen. Takaa-ajettu pääministeri on kateellisten kohde.

Kasvatus?

Kävin uudessa mielentalossa sairaanhoitajan vastaanotolla. Vastaanottohuone oli ankea, pieni koppero, jossa kalusteina tietokonepöytä ja kaksi nojatuolia. Odotustilana pitkä, kolkko käytävä muutamine tuoleineen. Laitosmaisuutta pahimmillaan.

Kalseus parantaa

Metsänomistaja sijoittaa metsään 30 vuotta ja kun tulee ensiharvennus niin isoilla koneilla tullaan ja ahneditaan liian harvaksi, että urakoitsijat saavat jokusen euron enemmän silläkin uhalla, että metsä on pilalla. Nyt eettisyyttä metsänharvennukseen ja pienemmät koneet ja maltti takaisin.

Metsäneuvo

Suomen valtio hankki hallituksen päätöksellä 2 pandaa Kiinasta. Ne sijoitettiin suuren mediajulkisuuden saattelemana Ähtärin eläinpuistoon. Nyt pandat palautetaan Kiinaan, kun ei ole rahaa niiden elättämiseen. Suomi saa taas mediajulkisuutta maaailmalla ja varsinkin Kiinassa.

MH

Toivottavasti ne jotka aikovat äänestää persuja pohtisivat tarkemmin mitä Purran tavoitteet Suomen eroamisesta EU:sta tarkoittaisivat. Kyse on nyt eri mittakaavan asioista kuin kurkun käyryydestä. EU:sta ero olisi vihoviimeinen teko Suomen kaltaiselle Euroopan reunalla olevalle pienelle maalle.

Järki käteen

Jukurien puolustus Lydmanin johdolla ihan pihalla.

Katsoja

Nimimerkille "jalankulkija" (LS 27.1.): kokeile tehdä kauppamatkojasi palveluauto-mopella. Kummallakin moppe-autolla on laajat ja kattavat reitit. Bussilipun hinnalla pääsee tarvittaessa lähes ovelta ovelle.

Huonojalkainen autoton

Miksi Suomen pitää olla mukana eu-sosialismisssa? Eu on sosialismia, koska jokainen vihervassu sitä kannattaa. Ei he jotain oikeistolaista systeemiä ikinä kannattaisi.

Kriitikko

Varastatko ja revit kirjaston lehtiä? Valvonta tarpeen myös lämmittelijöille. Lukusali ei ole baari eikä tunneli!

Havainto

Norppa, kuinka se pääsee sinne kinospesään, kun järvi on umpijäässä koko talven? Ja missä se viettää aikaansa talvella, jään allako?

Ruuben

Luulisi toimittajien järjen sanoa mitä voi julkaista ja mitä ei.Onko lehtiväki niin tyhmiä että sananvapauden nimissä voi julkaista maamme turvallisuuteen liittyviä salaisuuksia. Vai onko Putinin kätyrit jo soluttautuneet jo tiedotusvälineisiinkin asti.

Isänmaa tärkein

Mikkelin kaupungin elinvoiman kehittämisessä on ongelmana se, että kaupungilla on kyllä kohtalaisen ”hyvä hevonen” ideoimassa ja tekemässä monenlaisia aloitteita. Mutta valitettavasti vahva ja osaava ”ohjastaja” puuttuu. Toivottavasti kaupunki löytää sellaisen ja pian. Muutoin veronmaksajilla on käsissään ”häntä heiluttaa koiraa” dilemma. Toivomme onnea ohjastajan etsintään.

Pitkäjärven pankkimiehet

Uuden kaupunginjohtajan mukaan Mikkeli voisi ottaa mallia menestykseen Tampereesta. Yllättävän paljon yhteistä on. Tosin Tampereella raitiovaunut toimivat.

Yhä jumissa Mikkelipuistossa

Erittäin hyvä kirjotus taas Tiina Väisäseltä, jos nyt ei uimarantoihin puututtas, eikä lillukanvarsiin, vaan maksaisvat iha omasta pussistaa, ehkä se opettas perehtymään asiaan, jota hoitavat, eikä Eseä myytäs.

Viisautta tarvitaa

Niin kauan kun epäasiallisuus ympärillämme hyväksytään koulimatta sitä poistumaan, maailmamme ei muutu. Voi lapsiraukkamme, hälinä ja häirintä ymärillänne taitaa olla tulevaisuutenne. Vai olisiko meillä aikuisilla valta vaikuttaa. Aikuisilla on aivot, mutta niillä pitäisi myös ajatella. Ratkaisuna kasvatus.

Asiallinen kuri

Peleissä on ikärajat. Kuka ihmettelee lasten käytöshäiriöitä ja tunnepuolen ongelmia, jos jo alle kouluikäiset saavat pelata säännöllisesti ammunta- ja väkivaltapelejä. Oikea elämä kaukana niistä. Lasten elo alkaa olla etääntynyt oikeasta elämästä. Vakavaa.

Iso huoli