Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Eikö Kangasniemellä luoteta keskustalaisiin ministereihin?"

EU-jäsenyys, hallituksen luottamus ja Mikkelin markkinointi ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Onhan se täysin käsittämätöntä ja demokratian vastaista, että pääministeri yrittää tukkia kansanedustajien suut näiden esittäessä täysin asiallisia ja perusteltuja kysymyksiä lakiesityksestä kyselytunnilla 26.1.

Pieneläkeläinen sairaanhoitaja

Hyvä kirjoitus Aki Karj. Vitostien näkymää pitää markkinoinnissa käyttää... pohjoisesta tuleville naisvuorelta lähtevä valonsäde yli kaupungin ja etelästä tuleville suuri suihkulähde lokkilampeen... kyllähän ihmiset joskus pysähtyy... ehkä joku jääkin tänne maksamaan veroja... upea kaupunki... ei pilata sitä!!!

Mikkeli nousuun

Päättäjien pitäisi reipastua ottamaan vastuu täällä olemassa olevien lasten, nuorten ja perheiden hädästä, tasavertaisesti ja samassa suhteessa tänne lisää otettavien kanssa. Kaikki tukea saavat on saatava asenteissaan kiitollisiksi saamastaan tuesta.

Asennekoulutus

Nimimerkki "Eikö yksi ohje riittäisi" oikaisee viestissä olleen oman mokansa (sunnuntain Länkkäri): jätin takaisinsoittopyynnön Terveysneuvoon, en Eloisan vaihteeseen.

Sama nimimerkki

Vaatikaa jokainen kanssakulkijoiltanne kunnioitusta hyviä tapojamme kohtaan. Hyvän on voitettava paha. Tapakampanja avuksi.

Mitä kuuluu, kiitos hyvää

Pitääkö Suomen olla EU-sosialismissa hinnalla millä hyvänsä, tapahtui Suomelle mitä tahansa? On järkyttävää kun EU:sta on tehty pyhä lehmä.

Nato rules

Persut eivät vaadi eroa EU:sta niin kauan kun kansa ei sitä suuressa määrin vaadi. Jos kansa alkaa vaatia eroa EU:sta, silloin Persut vaativat sitä. Näin olen ymmärtänyt.

Jos erehdyn, korjatkaa

Eikö Kangasniemellä luoteta keskustalaisiin ministereihin? Nimimerkki Oma maa koko maa kaipasi Marinia keskustalaisministerin tueksi.

Luottamusta?