Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Jaksaa se vaan ihmetyttää, että äärimmäisen harvinaiset eliö- ja kasvilajit sattuvat asumaan juuri siellä, minne haluttaisiin rakentaa"

Suojeluasiat, kahvinkeitto ja maahanmuutto ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Hyvä johtaminen on lääke henkilöstön hyvinvointiin, Eloisan johto lukekoon Valtioneuvoston ohjeen työpaikan taukotilasta.

Kahvinkeittäjä

Mikkelin vetovoimaa urheiluseurojen ja musiikkiopiston lisäksi on hyvin hoidetut uimapaikat ja latuverkosto.

Erilaiset harrastukset tärkeitä

Harrastan kävelyliikuntaa, mutta en kunnon takia vaan, että se on mukavaa ja siitä tulee hyvä olo.

Kävelijä

Miksi suomessa ei saa kirjoittaa maahanmuuttajista mitään kielteistä. He ovat kuitenkin valtava menoerä Suomelle ja vain pieni osa heitä työllistyy. Eikö suomessa ole sanan vapaus.

Mummo

Kuka ja kenen kanssa on sovittu, ettei henkilökunta saa keittää kahvia Miku-talossa? Ei ainakaan henkilökunnalta ole asiaa kysytty.

Arvovaltakysymys?

Viherpalvelu Hyvönen. Paljon kiitoksia mustikkakadun ym aurapojille. Työn laatu mallikas. Ihmiset siirtäkää autot pois kadulta.

Jl

Armeliaisuus, avarakatseisuus, lähimmäisen rakkaus, elämän viisaus, empatiakyky ja pyyteettömyys eli epäitsekkyys. Kuuluvatko nämä melkein kadonneet luonteenpiirteet nykyään edes enää itseään uskoviksi lehdissäkin julistavillekaan?

Epäilevä Tuomas

Hei Uskova, mitenhän se parantaisi sinun ja srk:n elämää jos kirkkoon kuulumattomat eivät saisi viettää kirkkopyhiä tai saisi pyhälisiä, tahi käännytettäisiin kirkon ovelta veroja maksamattomina. Hyrisisitkö kädet ristissä tyytyväisyyttäsi...

Pimeys sielussa

No olihan se Mielentalo niin kallis investointi, että eiköhän se ole liian kallista hommata sitä kahvinkeitintä jos rahat loppuneet just siihen...

Puruja sentäs?

Rehellisien ihmisten elämä tehdään sitä vaikeammaksi, mitä enemmän rikolliset rötöstelevät. Omien asioiden hoitokin on jo vaikeaa, eikä rehellinen saa enää hoitaa lähimmäisen asioita. Ei kohta jaksa enää olla kuuliainen. Välitän vielä itsestäni ja läheisestä, toivottavasti en koskaan kamaa.

Jaksaa, jaksaa..

Nimimerkki Uskova vaati taannoin ev.lut kirkkoon kuulumattomilta pois arkipyhät. Tiedoksi, että voi olla vakaumuksellinen kristitty ja kristillisiä pyhiä viettävä ilman ev.lut.kirkkoakin. Onhan monia eri kirkkokuntia ja seurakuntia!

Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi

Marinin ronkkiminen Niinistön suuntaan on säälittävää. On valovuosi välissä, miten ulkopolitiikkaa hoidetaan.

Kpt

Tv:ssä mainos: pelasta metsät ilmastohulluudelta. Huono kun ei tullut tekijä selväksi. Mummo sanoi aikoinaan, että ite on joka toista hulluksi sanoo. Kuka tunnustaa?

Jarmohenrik

Jaksaa se vaan ihmetyttää, että äärimmäisen harvinaiset eliö- ja kasvilajit sattuvat asumaan juuri siellä, minne haluttaisiin rakentaa.

Outo juttu

Matkustin junalla Mikkelistä Ouluun ja takaisin. Juna pysähtyi monella pienellä paikkakunnalla. Utajärvi. Vaala. Paltamo. Sukeva. Eipä niillä asemilla paljon ihmisiä näkynyt. Silloin tuli mieleen, miksi ihmeessä juna ei voi edelleenkään pysähtyä Haukivuorella, vaikka se pysähtyy näillä pienillä paikkakunnillakin. Haukivuoren pysähdyksellähän selvittäisiin muutamalla minuutilla.

Kuka perustelisi?

Kirjoitettu 2040. Olipa kerran kaksi kaverusta jotka menivät saarelle rakentamaan yhteistä tulevaisuutta. Parempaa tulevaisuutta toivoen toinen kaveruksista souti mantereelle. 2 kuukautta myöhemmin kaveri kyllästyi isojen poikien selkään taputteluun ja souti kaveriaan tapaamaan saarelle. Entinen hyvä kaveri laittoi hakijan veneeseen otti tapin pois ja työnsi veneen kohti mannerta.

Jussi

Toimittajat ei ole tyhmiä. Osaa heistä vaaditaan myymään valheilla, surullisilla takaa-ajoilla, nolaamisella ja me ostamme? Oma on tyhmyys ostatko ivaa tai ivaat itse. Samaa sontaa. Latu-uraa tekemään ilman yhteisiä verorahoja. Vaatii kuntoa ja säästää.

Reilu peli!