Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Pitääkö siis vapaaehtoisten alkaa hoitamaan muskarin ja kirkkokuoron lisäksi myös seurakunnan lumityöt"

Seurakunnan työt, lasten ammattitoiveet ja talviauraus ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

EU:n antama velkaraha hammashoidon mahdollistamiseen. Ehtona tuloraja ja omat hampaat. Säästöä suuriin sairauskuluihin.

Ei tekohampaisille!

Arja Huuskonen sanoo, kuinka Suomenniemen seurakunnan asiat ovat työn alla ja toimintaa kehitetään... Työn alla = lumen alla ovat olleet S:niemen hautausmaan kulkuväylät. Mielestäni tuokin paikka, mihin voi laittaa kynttilät muualla olevien vainajien muistoksi, on myös julkinen, jonne pääsy tulisi olla esteetön. Pitääkö siis vapaaehtoisten alkaa hoitamaan muskarin ja kirkkokuoron lisäksi myös seurakunnan lumityöt, sekä ehtoollisen jako, kolehdin keruu ja kirkkokahvitus? (Voiko vapaaehtoinen hoitaa suntion lisäksi myös kirkkoherran työt?).

Vapaaehtoista

Tiedoksi sinulle uskova että kirkkoon kuulumattomuudella ei useinkaan ole mitään tekemistä sen kanssa, onko ihminen uskova. Syyt kirkosta eroamiselle ovat usein ihan muista seikoista johtuvia.

Uskoa

Kahvinkeitto on pikkujuttu. Kiusata ja reviiriä pitää monella tavalla. Nyt on tekemällä tehty tehtävää tehtävän perään niillekin joita ei olisi pitänyt päästää jatkoon. Sama taidottomuus ja epäasiallisuus jatkuu Eloisassa.

Mietin lähtöä enkä ole ainoa

Kampparien edustusjoukkueessa huono henki. Missä vika? Johdossa?

Siellähän se

Päiväkodin lapset keskustelivat tulevista ammateistaan. Mihin menet isona töihin? Toinen vastasi: yritysjohtajaksi, ai mihin, no kaupungille tietysti. Mitä varten? Palkka on tosi hyvä eikä saa potkujakaan, vaikka mättää miljoonia ilman vastuita. Otatko minutkin sitten sinne töihin?

Tulevaisuus

Talviauraus on ollut tänä talvena aivan luokattoman huonoa vähintään välillä Pursiala - Kirkonvarkauden koko asuin alue sekä kevyen liikenteen väylä että ajotiet ja penkan korkeus hipoo metriä.

Työmatkaliikkuja

Etelän poliitikot kuten Italian laskee sen varaan, että EU:n liittovaltiokehitys syvenee missä velat on yhteisvastuullisia ja siks ottaa velkaa minkä irti saa ja pohjoinen maksaa, on jo käynnissä.

Ja omat velat päälle

Suomi on laittanut lähes 20 v ns. kehitysapua yli miljardi euroa vuodessa mistä pääosa menee korruptioon. Jos tämä raha olis sos. palveluissa,koulutuksessa, vanhushuollossa, valtion alijäämässä yms. Monet asiat olisi paremmin.

Veikko