Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutisten viikko | "Busseja pitäisi kulkea useammin"

Koulubussit, kouluruoka ja vapetus ovat aiheina nuorten tekstaripalstalla.

Nuorille pitäisi olla saatavilla enemmän kesätyöpaikkoja.

Kesä tulee

Voisiko koulupäivät alkaa myöhemmin, nuoret ovat todella väsyneitä 8 aamulla eivätkä jaksa keskittyä opiskeluun.

Aamun torkku

Nyt kaikki kuulolle! Bussi aikataulut eivät sovi nuorten koulu aikatauluille. Busseja pitäisi tulla useampi

Bussit

Busseja pitäisi kulkea useammin. Aamulla 7.45-8.45 bussit ovat aivan täynnä tupalan suunnalla ovista hyvä että sisään mahtuu… miksi kaupunki ei tee asialle mitään istumapaikkoja ei ole! Seisominen 3.5 km lyseolle bussissa ei ole varmasti kenenkään mielestä kivaa kun kaverin niska on naamassa kiinni.

Istumaan

Kouluruoka paremmaksi!!! Kouluruokaa koitetaan tehdä liian terveelliseksi ja ruuan laatu menee huonommaksi. Kun kouluruuassa on liikaa kasviksia ruoka muuttuu huonommaksi ja liha ei maistu. Koulussa on joka viikko yksi kasvisruoka päivä ja silloin ruoka on huonoa ja se ei ole tarpeeksi ravitsevaa.

Harmittaa

Mielestäni koulun pitäisi alkaa myöhempään kuin kahdeksalta. Koska ei kerkeä nukkua riittävästi, vaikka menisi aikaisin nukkumaan. Kun koulu alkaa myöhemmin ja kerkeää nukkua niin pystyy keskittyä paremmin.

Keskittymiskyky

Mielestäni nuoret käyttävät liikaa päihdeaineita, jotka tuhoavat heidän oman tulevaisuuden. Kouluissa liikkuu paljon nuuskaa ja sähkötupakkaa. Opettajien kuuluisi puuttua asiaan paremmin ja pitää silmällä entistä enemmän.

Rajoja nuorille

Koulujen pitäisi järjestää enemmän teemapäiviä, koska ne piristävät koulu päiviä!!! Ps. Mp Kalevala?

Teemoja enemmän

Huvipuisto Mikkelin keskustaan! Nuoret tarvitsevat viihdettä arkeensa ja tällähetkellä ei ole viihdettä.

Viihdettä kaivataan

Ikäloput pois liikenteestä. Vaaratilanteita tulee kun vanhukset eivät näe tai reagoi muihin ihmisiin.

Nuori

Kouluissa yleistynyt ilmiö, vapetus huolettaa meitä kunnollisia koulun kansalaisia. Minne tahansa kävelee, saa nenäänsä trooppisen makeat tuoksut. Voisi ajatella, että se piristäisi, mutta tosiasiassa voimakkaat sähkötupakan tuoksut aiheuttaa samanlaista päänsärkyä kuin hajusteet, ja huonontavat kaiken lisäksi sisäilmaa. Eiköhän me pärjättäisi edes tuota 6 tuntia ilman, että häiritään muiden opiskelua turhilla hajuilla!

Huolettaa muiden puolesta

Yli 60-vuotiaat pois politiikasta. He eivät osaa tehdä nykypäivään sopivia päätöksiä, koska he eivät ymmärrä nykypäivästä mitään.

Valta nuoremmille

Hei? Miksi ruotuaisi pakko ?? Me emmee haluaa. Täm on huonoin åahuus.,.,, kakkaa iha pökälettä tää ruotsi ruotis sukad. En pidääääääähhh ! ?

Pakko ei kiinnosta

Mikkelin paikallisliikenne aikataulut kuntoon! Busseja liikkuu, mutta aikatauluja pitäisi kyllä viilata! Kouluun kulkee kyllä busseja, jos haluaa lähteä tuntia aikaisemmin, tai myöhästyä koulusta. Tämän vuoksi monet kulkevatkin omilla kyydeillään ja joukkoliikenteen resurssit menevät hukkaan. Tämän asian suhteen toivoisemme ryhtiliikettä Soisalolta.

Ryhtiä liikennöintiin