Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Olipa ilo lukea koululaisten fiksuja kirjoitelmia"

Fiksut nuoret, pilkkijöiden pysäköinti ja hiihtäjien autoilu ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Olipa ilo lukea koululaisten fiksuja kirjoitelmia, esim. "Puhelin kasvaa käteen, Maatalous kriisissä, Lapset aikuistuvat liian nopeasti, vain muutamia mainitakseni. He todella luovat toivoa tälle maalle, kun nuorena jo ajattelevat noin kypsästi. Kiitos hienoista kirjoituksistanne!

Jatkakaa kirjoittamista

Satu Taavitsainen kirjoitti tunteisiin vetoavan kirjoituksen sote-maksujen joutumisesta ulosottoon (LS 31.1.),vaan eipä hän esittänyt yhtään ideaa tai ehdotusta, millä tai miten em. asiaa voisi korjata.

Sanahelinää

Pienenä vinkkinä Orijärvellä käyvälle pilkkiporukalle, uimarannalla olisi ihan tyhjä parkkialue.

Ahti suo antejaan

Perustuslakivaliokunta totesi jo syksyllä, ettei Nato-jäsenyys tarvitse hallinnollisia järjestelyjä. Nykyjärjestelmä on toimiva, sanoi presidentti. Marin kuitenkin vaatii pääministerille neuvonantajaa kabinetteineen. Ulkoministeriö, pääesikunta ja myös iso osa kansalaisista vastustaa hanketta turhana ja kalliina. Kokemattomuus ei ole etu pääministerille.

Vastustan minäkin

Jopa on taas! Pitäisi säästää ja tehdä ilmasto tekoja ym., niin hiihtäjät yms. nollaa ne autoilemalla hönöinä pitkistäkin matkoista liikunta paikoille!

Hölmöä touhua