Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Kyllä on kiva hiihtää lähiladuilla"

Euroopan Unioni, sankarihaudat ja metsänhakkuut ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

EU on mätäpaise. Jo se että korruptio on puh.joht. tasolla. Kahden paikan pitäminen on älyttömän kallista. Ihan perusasiat pitäs korjata. Suomen mepit ei venettä keikuta ettei mene paikka. Ja kansa maksaa.

Edvin

Metsäkonemiehet sentään harventaneet taimikoita, isänniltä ja viherhipeiltä se jäänyt ja metsureilla se mahdotonta valitusta.

Metsään mennään

Lapsen epäasiallinen käytös on oireilua jostakin. Selvitetään juurisyy, jotta lapsella on mahdollisuus elää hyvää lapsuutta, saa iloita ja pystyy oppimaan.

Pienen puolella

Voi v... Seurakunta. Sankarivainajat maksaneet kovan veron. Tinkikää öylätistä ja muista pippaloista.

Heille kunnia

Iso kiitos Saksalan laduntekijöille! Kyllä on kiva hiihtää lähiladuilla. Hyvin luisti sukset ja huomenna jatketaan.

Saksalan päiväkodin väki

Turha pelätä että Persut nykyisessä tilanteessa ja tulevaisuudessa vaatisi eu-sosialismista eroa ellei kansa ala sitä suurin joukoin vaatimaan. Persut kyllä tietää että kansan tahto pitää olla mukana.

Tämä tiedoksi

Kun rivihoitajasta leivotaan kingi niin unohtuu heti vanha jengi. Kun keltainen neste kohoaa nuppiin ei tule kahvia hoitajan kuppiin.

Muki tolkulla

Kun töissä itse tukkii muitten suut ja huomaa asian vasta eläköityneenäsairaanhoitajana on moni hoitaja jo sairastunut ja lähtenyt.

Pääministerinkö syy?

Hulluksi vetää kun eräiden tahojen mukaan metsää ei osata hakata oikein, ei edes ammattilaisten toimesta. Sanktioilla uhataan. Touhu vastaa täysin neukkulan touhua.

Ihmetyttää

Joukkueurheilu on vaikea laji. Ei saa unohtaa iloa ja intohimoa ja asenne tulee olla paikallaan. Kaikkeen tähän tulee valmentajan osata opastaa. Myös ns. edustusjoukkueissa. Myöskään suosikkijärjestelmää ei saa olla. Miten on valmentajat?

Mot

Mistähän sais Suomen mepeille järkeä lopettaa järetön kellojen siirto, kohta taas edessä. Ei mennä joukon mukana kaikkeen mitä ehdotetaan.

Tälläsestä loppu

Luin mielipidekirjoituksen: "Kirje aikuisille". Oikeassa olet. Kyllä nuorten ajatuksia pitää kuunnella, koska nuorten on tulevaisuus. Asioihin voit vaikuttaa politiikan kautta. Nuoret voivat päästä vaikuttamaan jo nuorisovaltuustossa. Opiskeluunkin kannattaa satsata. Koulutuksen kautta voi päästä työelämässä vaikuttaville paikoille. Tärkeätä, että nuoret voisivat luottaa tulevaisuuteen ja nähdä mahdollisuuksia elämässä.

Boomer

Hautausmaiden ylläpito on seurakuntien vastuulla, samoin diakoniatyö ja perheneuvonta. Riippumatta siitä, kuuluuko kirkkoon vai ei, jokainen meistä tarvitsee elämänsä aikana joitakin seurakunnan palveluita. Kenelläkään ei ole oikeutta kyseenalaistaa toisen vakaumusta.

Suvaitsevaisuus kunniaan

Hyvä kommentti Paavolta puumalansaaristotiekuvioista.

Totta tosiaan

Lopeta Jokinen se valittaminen liigan lehdistötilaisuuksissa ja opettele häviämään. Se on miesten peli. Olet muistaakseni Mikkelin positiivisin henkilö.

Oula