Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Tasearvojen kikkailu omistusten siirroilla ei enää auta"

Mikkelin talouskonstit, auraukset ja omaishoitajat ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

No nyt oli hyvin aurattu väylät bussipysäkeille Ristiinan- ja Kaituentien risteyksen lähellä.

Kiitos Ely-keskus

Yllättävää, miten kyvyttömiä päätöksentekijöitä me olemme onnistuneet äänestämään valtuustoon. Kaupungin taloudellinen tila on jo kauan ollut siinä pisteessä, että sen pelastaa ainoastaan käypä raha. Tasearvojen kikkailu omistusten siirroilla ei enää auta. Lopputulema on, että ”pelastava raha” tulee vain ja ainoastaan myymällä osa ESE:stä ja / tai kaupungin omistamat Suur-Savon Sähkön osakkeet.

Pitkäjärven pankkimiehet

"Pidä maaseutu asuttuna " kampaja ei kai koske Mikkeliä, kun on tyrmätty uuden talon/mökin hakemus vakituiseen asumiseen Ristiinassa. Muuttotappio kunta jäykkine sääntöineen! Ei voi kuin ihmetellä! Velkainen kunta ei tarvitse näitäkään verorahoja! Onko Mikkeli ihan toivoton tapaus?

Muuan mikkeliläinen

Mikkelissä jatketaan Viitasaaren opeilla. Myös siellä talous hoidettiin energialaitoksen myynnillä. Kertaluonteinen hätäapu, kohta ollaan vielä syvemmällä suossa. Kaupunginjohtaja otti sieltä pitkät ajoissa.

Viitasaaren opit

Pitkäjärven ABC palvelee: keskimm. mittarilta saa vain mobiilitankkauksella. Missään tolpissa sitä ei sanota. Päinvastoin kielletään kännykän käyttö, ja tolpassa tarra "kortti". Kiva kaikkien siirrellä autoja.

Tankkaaja

Kyllä on "pikkupadoilla" tarkat korvat jos jo päiväkodissa vanhempiensa jutustelua siteeraavat tyyliin "ei saa potkuja vaikka mättää miljoonia ilman vastuuta", kuten nimimerkki Tulevaisuus kirjoitti perjantain lehdessä!

Tuulikki Kaasinen

Omaishoitajilla ei ole mitään terveydenhuollon koulutusta? Palkka vain alle 500e/kk. Silti heidät hyväksytään hoivaamaan ja lääkejakoon 24/7? Apuja tarjoavat käy, on koulutettu ja palkkallisia.

Avustajat tikunnokassa!