Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Rahat pitäisi laittaa teiden ja rautateiden parantamiseen. Me taviksetkin pääsisimme liikkumaan!"

Mikkelin lentokenttä, ystävien puute ja palkat ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Ei kuule Veikko vanhusten asiat rahalla parane. Pojat ja tytöt vaan hymyilee mut vähän eri syystä ku ennen. Perushoito on viiskytluvulta. Ja eiku lepäämään!

Ei siis lenkille?

Kiitos Unto Pynnönen, kun kerroit (3.2.LS) metsäsi käyttö- ja hoitokieltoon laittamisesta eli ns. suojelusta ilman, että omistajalle edes kerrottiin mitään. Toisen omaisuuden pakkoryöstö. Täsmälleen samoin tehtiin meille. Näemme punaista, kun joku mainitsee vihervasemmisto-sanankin. Omistajansuojalain rikkomista. Kuka välittää?

Metsänomistaja

Voisiko kouluissa pitää sellaisia vanhempainiltoja, joissa olisi mukana ope, vanhemmat ja luokan oppilaat ja joissa voitaisiin yhdessä sopia säännöt kouluun. Oppilaille menisi paremmin perille. Tämä ajatus tuli perheen nuorelta ja äiti laittoi sen lehteen.

Äiskä ja "Paku"

Kenelle lähetetään ystävänpäiväkortti kun ei ole ystäviä yhtäkään?

Tirppa

Haukivuoren asema avattava matkustajajunille!

Matkustaja

Erdokanille puuhataan Nobelin rauhanpalkintoa! Mihin tämä ihmiskunta on menossa??? Ensi vuonna on varmaan Putinin vuoro,sitten muiden diktaattoreiden?! Tällä menolla maailmanrauha ikuinen utopia!

Käsittämätöntä

Iso kiitos Pitkäjärven ladun tekijälle!

Iloinen hiihtäjä

UPM-vanerin ennätystulos, ettei lukijoille tulisi väärinkäsitystä ennätystuloksesta, tulos ei todellakaan näy työntekijän palkkapussissa, päinvastoin reaaliansiot laskeneet jo useiden vuosien ajan.

Vuorotyöläinen

Bisnesidea, joka vaatisi lakimuutoksen. Ei mopo, eikä kevytmoottoripyörä, vaan raskasmopo. Pörisemään ja kulkemaan uutuuttaan ihan lain luvalla. Vaaralliset viritykset ja laittomat ajelut unholaan.

Hälläväli

Lapsille tekniikka- ja moottorikerhoja rassailuun. Aikuiselta aikaa, opettavaa toimintaa hyvässä kaveri porukassa.

Kerhokulttuuri takas

Uskoako vai ei, että kaikki elämänmuutokset ovat aina niin onnistuneita, kuin mediassa kerrotaan.

Kysyn vaan

Mitä enemmän luen, sitä vakuuttuneemmaksi tulen siitä, ettei minusta ole kirjailijaksi.

Vaikea ala

Raha pitää kelvata maksuvälineeksi, muuten en osta.

Poikotoidaan muuten

Missä viipyy vappusatanen, Antti?

Tuulikki

Sairaalat on potilaita varten ja hoitajat hoitaa heitä. Pomot ja pikkupomot tietysti auttavat heitä vaativassa työssä.

Empatia?

EUhun kuuluminen on monitahoinen asia. Ei ole automaattisesti huonoa jos joutuu jostain maksamaan. EUhun kuuluminen on Suomelle äärimmäisen tärkeää ihan turvallisuuspoliittisesti. Siitä minä olen valmis maksamaan ylimääräistäkin.

Järki käteen

Kuka kumma kuvittelee olevansa niin tärkeä henkilö, että mm Mikkelin on pidettävä yllä – puoli miljoonaa per vuosi – tyhjää lentokenttää. Valtion miljoonien tukien lisäksi. Rahat pitäisi laittaa teiden ja rautateiden parantamiseen. Me taviksetkin pääsisimme liikkumaan!

Sk