Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Lukeminen kehittää sanavarastoa, mielikuvitusta ja opettaa siinä sivussa elämää"

Kirjaston lehtisali, Olkiluoto kolmonen ja laduilla kävely ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Lauantaina kirjastossa: pieni tyttö laittoi ison pinon kirjoja palautusautomaattiin äitinsä avustamana. Tuntui hyvältä. Tämä äiti antaa lapselleen korvaamattoman lahjan. Lukeminen kehittää sanavarastoa, mielikuvitusta ja opettaa siinä sivussa elämää. Ilmainen kirjasto on upeaa!

Jonossa seuraavana

En halua kuulla enkä lukea enää yhtään uutista Olkiluoto 3n uudesta viivästymisestä. Hermoraunioksi ajavat ihmisen kun lupaavat jotta silloin ja silloin käynnistyy, kunnes taas jokin härveli hajoaa ja seuraavan kerran yritetään joskus parin kuukauden kuluttua. Seuraava uutisointi sitten kun pannu toimii kunnolla, kiitos.

Ahistaa

On naurettavaa kun nää taplokkaat lentää yksityiskoneilla vuoron perään toistensa luo sanomaan että Natoon mennään yhdessä. Kun ei kuitenkaan mennä. Vähän enemmän ryhtiä.

Vilma

Vappusatasta kaipaava nimimerkki Tuulikki tällä palstalla en ollut minä. Kirjoittelen rohkeesti ihan koko nimellä.

Tuulikki Kaasinen

Lehden lukijoille lisää tietokoneita, vaikka kirjaston puolelle, koska lukusalin tilat pienenee.

Lukutoukka

Kiva lukea lehtiä lehtisalissa, kun joku kyljessä kiinni räkii ja puhuu puhelimeen. Kaikilla ei vaan äly riitä ottamaan toinen ihminen huomioon.

Lukija

Mikkelin valtuusto ei tiedä mitä on tehnyt: hyväksynyt taas vahingossa kirjaston tilojen pienentämisen! Asiakaspalvelu pysyköön siellä missä on. Ja miksei menköön vaikka tyhjään lääninhallituksen taloon. Kirjastoon ei saa tunkea! Valtuutetutkin voisivat käydä joskus katsomassa mitä varten kirjasto on!! Lukusalissa esim pitää olla hiljaisuus!

Jokapäiväinen leipämme

Osuuskauppa Suur-Savo avaa toukokuussa kaksi uutta ravintolaa kauppakeskus Stellassa. Me keliaakikot toivomme, että meidätkin otetaan huomioon näiden uusien ravintoloiden pitsa-ja kebab tuotteiden tarjonnassa. Entisessä Rossossa saimme maukasta pitsaa ravintolassa tai kotiin vietynä. Luotamme matkailu-ja ravitsemuskaupan toimialajohtaja Kai Nurmen pitävän meidän keliaakikkojen puolta.

Gluteeniton

Kyllä on Osuuskauppa Suur-Savon ravintolakonsulttien neuvot kuin Prisman hupimainoksesta: ensin avattiin huima konseptiravintola Las Palmas, tarjolla karaokea ja retromeininki ja nyt hokastiin että hei - pizza ja kebab myy, avataan kebab-pizzeria! Seuraavaksi varmaan vielä huimempaa nostalgiaa: venäläinen ravintola.

Harasoo ja Zakuska

Hei kaikki koirakaverini, omistajani ei ilahtunut kun astuin tassullani tekemääsi pehmeään tervehdykseen. Kerrohan kotona, että ne voisi kerätä pussiin ja voisimme kaikki lenkkeillä kuonot pystyssä kevättä kohti!

Karvakamu

Holopainen (vihr) kertoo haluavansa jatkaa koulutuksen kunnianpalautusta. Meillä on eri käsitys siitä, missä perusopetus nyt makaa teidän jäljiltä.

Hermanni

Lämmin kiitos Auto- ja Venetarvike Haukivuori ja Atte erinomaisesta palvelusta jo useamman vuoden ajan!

Tyytyväinen

Nyt saatiin jääladut, kiitos siitä! Voisitteko hyvät ulkoilijat oikeasti olla kävelemättä laduilla. On niin maan pirullista hiihtää ladulla jossa on tepasteltu ees taas. Kohta saattaa laturaivo iskeä!

Hiihtäjä

Kebab-ravintola, kuinka omaperäistä. Ja eihän niitä olekaan Mikkelissä kuin, hmmm, 20?

Uudempia ideoita