Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Kirjastoa ei saa pilkkoa, tulee kalliiksi ja vie kirjaston asiakkailta rauhallisen tilan"

Lakot, luottamuspula ja ammattinimikkeet ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Mite voi olla mahdollista, et henkilö kouluttautunut hyvään virkaan, kuten kuntien ym. johtajia ja koht/pieni piirikö heitä ajamas pois luottamuspulan takia, josta osa ei edes tiedä, mistä luott.pula johtuu, kuten M-harjun. Eiks tarvis vähä inhimillisyyttä tässäkin asiassa, ymmärrystä, ei kukaan täydellinen ole.

Katsokaa itse peiliin

Taas kerran on sama porukka kiristämässä Suomen kilpailukykyä polvilleen eli ahtaajat. Työn vaativuuteen tai paremminkin vaatimattomuuteen nähden aivan tolkuttomat palkat ja edut jo ennestään. Lisää vaan kiristävät joka kierroksella. Epäoikeuden mukaista muita palkansaajia kohtaan.

Kohtuus kaikessa

Eikös Mielentalossa johtajat osaa kuunnella alaisiaan?

Suutarin lapsella ei ole kenkiä

Pisaraakaan väheksymättä, baarimestari on suorittanut erikoisammatitutkinnon tai amk-tutkinnon. Se on virallinen ammattinimike. Baristaksi voi Suomessa kutsua itseään, kun lukee espressokoneen käyttöohjeen. Tai vaikka ei lukisi. Kirjalan kahvi on kyllä hyvää.

Arvostetaan tutkintoja

Kirjastoa ei saa pilkkoa. Tulee kalliiksi ja vie kirjaston asiakkailta rauhallisen tilan. Kalliiksi tulee veronmaksajille nämä puuhat.

Päätös uusiksi

Sataman ahtaaja saa siis palkkaa 4tonnia ja lisät päälle... Koulutus/vastuu ja sh saa vajaa 3tonnia bruttona. Että silleen.

Reilu peli vai onko

Kiitos, Veli Liikanen, kirjoituksestasi. Suomalaiset ovat aina pärjänneet yhteistyöllä, ei jakamalla kansalaisia eri ryhmiin. Ja olemmehan kaikki metsänomistajia, meillä on valtion metsät ja jokamiehenoikeus.

Piksu

Kyllä pienemmistäkin valitetaan ja miuta ottaa päähän nuo rosvot kuten esim Yli-Viikari ja Aarnio, valtio maksanee valtavat asianajokulut ja saavat vielä oman ohjelmasarjatkin palkinnoksi rötöksistään.

Harmittaa

Norjan ja Suomen vertaaminen toisiinsa on jotakuinkin yhtä kehittävää kuin Mersun ja Trabantin.

Jotain rajaa

On meidän metsänomistajien oma syy kun ei laiteta metsäfirmoja koville, että maksaisivat sitä hintaa puusta jota maailmalla maksetaan.

Oma on syymme

Kaksi kautta tai enemmän istuneet valtuutetut. Miten niin kuin omasta mielestä olette onnistuneet toimissanne Mikkelin alueen houkuttelevuudeksi.

Olisiko aika luopua

Jokohan olisi aika sanoa, ketkä kaupungin johtohenkilöistä on vastuussa tämän kaupungin talouden konkurssiin menosta?

Vastuujohtajat vastuuseen

Mitä rikkaampi, sen ahneempi ja lapset oppinut kotikasvatuksessa saman.

Perhearvoja ei voi mitata rahassa