Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "On kuin Hölmöläisten peitonjatkoa teinien vaatimus kouluaamujen myöhäistämisestä"

Koulujen alkamisaika, EU ja lakot ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Eu:n perustamissopimuksen 3.3 artiklan mukaan Eu on sosiaalinen markkinatalous, sosiaalinen edistys.

Janne

Kiitos aikuisille joilla on työhistoriaa ja rahaa viivan alla mutta osaavat käyttäytyä. Olla haukkumatta työttömiä, tänne tulleita, nuoria ja vähemmän ansaitsevia. Se on taito ja sivistystä, jota mallia on ilo jakaa lapsillemme. Sitä mallia ei saa rahalla!

Kiitos teille

Ainoa ammattiryhmä jonka soisi menevän lakkoon on maajussit. Se porukka sentään joutuu tekemään ilmaista työtä meidän hyväksi.

Tämä muistutuksena

Mitä tekemistä elävien olentojen tappamisella tarpeetonta kärsimystä aiheuttaen on uskonnonvapauden kanssa. Voiko eläin valita uskontokuntansa ? Eläinrääkkäyksen estämisen pitää olla tärkein kriteeri. Aina.

Miksi näin

Ilmaistyötä teet, vaikka maa on korvia myöten veloissa ja ihmiset ilman työtä? Maksa verosi kuten työtönkin.

Jotain rotia!

Kun johto menettää omien toimiensa vuoksi työntekijöiden luottamuksen niin mitä pitäisi tehdä?

Duunarit vaihtoon?

On kuin Hölmöläisten peitonjatkoa teinien vaatimus kouluaamujen myöhäistämisestä. Se vie ajan illan harrastuksista, levosta ja läksyjen luvusta. Sitten valvottaisiin vieläkin pitempään. Ainoa ja helppo keino on jättää ruutujen tuijotus vähemmälle ja käydä riittävän ajoissa nukkumaan.

Opettajaäiti

Ikäräjoja:ajokortti 16 vuotta, äänioikeus 18 vuotta, tupakka 20 vuotta (esitys). Tuleeko alkoholille 30 vuotta?

Salaviisas

Hyvä, jos Turkki ratifioi Suomen pian. Ruotsi on saanut elää rauhassa maamme selän takana. Venäjä on ollut ja on arvaamaton lähinaapuri, jota vastaan jouduttiin yksin, ilman apua taistelemaan.

X-lotta

Timo Paakin näkemykset elinkeinopolitiikan parantamiseksi naulan kantaan. Poliittinen päätöksenteko on eriytynyt yritysmaailmasta. Elinvoimajaoston henkilövaihdot eivät tuoneet mitään uutta. Jaosto on osoittanut tarpeettomuutensa.

Elinvoimaa

Mielenkiintoista, että kolme Itämeren rannikon länsimaata Saksa, Ruotsi ja Tanska antavat toisistaan eriäviä tietoja (tai eivät anna ollenkaan tietoa) siitä, mikä valtio loppujen lopuksi räjäytti NordStream-kaasuputken. Putken räjäytys nimittäin on pahoin vaurioittanut Saksaa ja sen kansantaloutta. Saksan alaspäin menosta toki Yhdysvallat hyötyy?

Toisen epäonni on toisen onni?

Valtio saa suuret verotulot alkoholin ja tupakan myynnistä mutta niiden ostajat ovat kun pahimmat rikolliset.Niille suunnitellaan kaiken maailman rajoituksia! Suomi on muka savuton vuonna 2030! Ei onnistu! Paljon Suomi saa verotuloja huumekaupasta? Ne saa ilmaisen vieroitushoidon, ruiskut ja suunnitellaan jopa käyttöhuoneita että saavat rauhassa piikitellä! Milloin tupakoitsijat ja alkoholin käyttäjät saavat oman huoneen. Kysyn vaan?

Tasa-arvo

Yrittäjien ranking sen kertoo. Kuntapäätösten yrittäjälähtöisyys on Mikkelissä ollut lähes hirveää. Milloin lakkautetaan kehitysyhtiötä milloin perustetaan lisää byrokratiaportaita päätöksentekoon.

Tulokset näkyy