Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Olipa huippu kokemus Mikkelin teatterin Murhaloukku!"

Teatterikokemus, vesitornin valaisu ja metsien hoito ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Ajettaessa pimeällä Savilahdensiltaa etelään Mikkeliä edustavat tyylikkäästi satamalahti teräslaivoineen, hienosti valaistu tuomiokirkko ja modernisteille as.oy Mikkelin Siilot. Sen sijaan lokiinsiiven puhtaaksi upeasti remontoitu kaupungin päätunnus (vrt. TV:n jääkiekkoliigamainos) vesitorni on harmaa, ankea tunnistamaton möykky kuin Muumien mörkö. Valot ja äkkiä, se tuottaa enemmän tulosta mihin pari kaupungin markkinoijaa kykenee. Jos kaupungin suoritusportaassa ei riitä paukkuja, äkkiä virkamiespäätös, kamat Cramolta ja jokin sähköliike asialle: fiat lux, ja tuhannet ohiajajat saavat päivittäin Mikkeli-goodwilliä.

Martti Kemppinen

Kun seuraan tätä poliitikkojen typerää tuskailua energia-asioissa, niin hämmentää se, että ESE on mikkeliläisten oma yhtiö ja sitä pitää puolustaa. Satun olemaan mikkeliläinen ja satun asumaan Järvi-Suomen energian alueella. Olenko siis haittamikkeliläinen?

Usko loppuu päättäjiin

Kari Mouhulta hyvä kirjoitus metsien puolesta. Toisetkin ehdokkaat saisivat kertoa tukevatko metsienhoitoa vai lahottamista tuholaisille.

Ytimennävertäjä

Olipa huippu kokemus Mikkelin teatterin Murhaloukku! Juoni piti otteessaan loppuun saakka ja lavastus oli priimaa - kansainvälistä tasoa!

Jipii

Rataverkkoa korjattava, kolmas raidepari Tampereelle ja oikorata Heinola-Mikkeli.

Ei muuta

Jukurit 18.2. lauma lampaita.

Fani

Aina et loista rahalla. 50 vuotta urakointia ja viivan alus ei saata riittää. Kuka tulee apuun kun kunta maksaa ja avustaa valtavat rahat? Syöpä, diabetes, verisuoni, kuntoutus eli hoitaja?

Kiitos Essote!

Nimimerkki HHTM koitappa ottaa selvää mistä lakko johtuu!!!

Lakkolainen

Mitähän Kekkonen ajattelisi Marinin nykyisistä lausunnoista, pitäis hänen mielestään Murskata nyt Venäjä!!! Eihän se mitenkään ole mahdollista!!!! Venäjä on tässä meidän naapuri!! Venäjän kanssa vaan pitää osata nyt elää...kuten aina historiassa!! Ei Venäjää murskaa joku Marin Suomesta!!

Historiaa

Sairilan kylällä on koko talven ollut "pitkäveto", tuleeko auraaja tällä viikolla, vai odottaako mahdollisia ensi viikon sateita. No, jos tulee, tuleeko iltapäivällä vai myöhään illalla. Aamua veikkaamalla ei ole voittanut mitään.

Paljon netonnut

Kautta historian on Ruotsi ollut valmis taistelemaan viimeiseen suomalaiseen sotilaaseen asti. Sama strategia näyttää jatkuvan.

Res. upseeri

Eloisan johdon kannattaisi ottaa vakavasti Mielentalon ongelmat, ennen kuin niitä puidaan raastuvassa. Aineksia löytyy uhkailusta, sananvapauden rajoittamisesta ja pelolla johtamisesta, näin aluksi. Henkilökunnalle kuulemistilaisuus ilman päälliköitä, johtajia sekä luottamusmiehiä. Joukkuelajeissa, johon katsoisin sairaalamaailmankin kuuluvan, epäonnistumisessa valmentaja lähtee, ei joukkue. Johtaminen on ollut kahvinkeittimien kieltämistasolla jo 2017 lähtien.

Huolestuneena seurannut

Kepu ja kok. vastusti köyhien ja kipeiden Vappu Satasta vaikka ruokaan ja palveluihinhan se olisi mennyt eli tuonut yrityksille töitä ja ansioita yms.!

Satanen

Viisi eduskuntapuoluetta on sitä mieltä, että kun Suomi hyväksytään Natoon, liitymme siihen heti. Emme jää odottamaan Ruotsia. Tietenkin niin, onhan meillä oma hakemus. Vasemmistoliitto ja vihreät kyselyn mukaan vielä miettivät. Mutta, SDP, pääministeripuolue ei suostunut vastaamaan mitään. Siinä totuus Marinin puheiden epäuskottavuudesta.

Johtajuus hukassa

Voisiko joku kertoa mikä ahtaajien työssä on niin erikoista,että voi tuollaisia palkkoja vaatia! Yötyö ja jakelukuljetus, siihen pitää saada korotusta. Viimeinen lenkki ratkaisee. Jos ei ole jakelukuljettajia niin ei myös ole muillekkaan kuljetusketjussa tarvetta, muistakaa se.

Oikeuden mukaan