Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Tarvitaan tsemppausta, sinnikkyyttä ja onnistumisen kokemuksia"

Curry-ravintola, Kiinan politiikka ja ahtaajien lakko ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Jos joku vielä ihmettelee, miksi M:lin seutu on koko maan kolmanneksi vähiten houkutteleva talousalue, ei tarvitse kuin lukea konttiravintola Curry Timen kohtelusta LS 22.2.

Pieleen menee

Nyt on koko läntisen maailman laitettava kiinalaiset tuotteet boikottiin koska se tukee Venäjää. Tähän tullaan vielä menemään.

Boikotti

Satamien ahneille ahtaajille syvää halveksuntaa. Kehtaavat näinä vaikeina aikoina aiheuttaa vahinkoa Suomen viennille. Hävetkää! Valitettavasti heillä on sellaiset lakkoaseet, joilla voi kiristää työnantajia. Tulee mieleen mafiameininki.

Tympii

Vastikään uutisoitiin Suomen lasten oppimistason laskeneen paljonkin. Ja nyt puhutaan noista S2-lapsista eli maahanmuuttajataustaisista ja miten heitä opetetaan ja resursseja. Meneekö opettajien opetusaika näiden S2-lapsien huomioimiseen suomalaislapsien kustannuksella, eipä ope kaikkeen repeä, luulisin. Auttaa tietysti pitää esim Ukrainan lapsia, mutta kyllä omat ensin, sitten vieraat. Eikä vieraat pöytiin, oma väki nurkkiin periaatteella. Suomen tulevaisuus on lapsissamme, vierailijat palaavat kotimaihinsa aikanaan.

Tervettä itsekkyyttä tarvitaan humanismissakin

Hyviä uutisia, hyviä esimerkkejä, tietoa kaikkien asioiden suojatekijöistä. Tarvitaan tsemppausta, sinnikkyyttä ja onnistumisen kokemuksia. Hyvän kautta.

Yhdessä