Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Hiihtäjät haluaa näyttää uusia hiihtopukuja hiihtämällä rantoja pitkin mökkejä tuijotellen"

Hiihtäjien reitit, digilääkäri ja Suomenniemen hyvät auraajat ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Lopeta jo Jokinen se naurettava valittaminen liigan lehdistötilaisuuksissa. Tuomarit ei ole teiltä voittoja vienyt.

Ex-hokiäijä

Hiihtäjät haluaa näyttää uusia hiihtopukuja hiihtämällä rantoja pitkin mökkejä tuijotellen. Meillä on avanto laiturin vieressä. Tytär ei uskaltanut pois avannosta kun hiihtäjä vierestä meni.

Jää kestää myös keskellä järveä

Miten Putinin sätkynukken, diktaattori Orbanin alistama valtio Unkari voi olla NATOn jäsen valtio? Aivan käsittämätöntä. Kyse on tietenkin Venäjän energiasta, jota ilman Unkarin talous romahtaisi. Putin siis asettanut ehdon Unkarille myös Suomen akreditoimiselle. Jos hyväksytte, niin "venttiilit" kiinni. Miksei tästä factasta Länsi-media juurikaan puhu. Ihmisoikeudet yms. syyt vain teennäinnästä pelleilyä.

Factaa

Lapissahan kaikki on tunnetusti kallista. No nyt kun kävin katsomassa, niin bensa oli 15 snt/ltr halvempaa, suomalaiset kurkut 50 snt/kg halvempaa kuin Mikkelissä jne. Miksihän Mikkelissä ei ole vetovoimaa edes matkailun näkökulmasta?

Kartelli?

Eloisa haluaa, että kaikki vaivat hoidettaisiin netissä, chatissa ja digilääkärillä. Hoitajan kasvokkain tapahtuvaa vastaanottoaikaakaan ei saanut kuin maaliskuun lopulle.

Potilas

Kaksi muutakin hiihtäjää kiittelee Suomenniemen upeista laduista. Kiitokset myös ahkerille auraajille, että tiet ovat olleet aamuisin ajokunnossa.

Kyläläinen

Minulle oli uutta, että kellon raksahdettua sulkemisaikaan asiakkaalle sanotaan kesken vaatteen sovituksen, että liike on kiinni. Näin ainakin Carlsonilla.

Sovittaja

Kuinkahan kauan kestää kalliomaalaukset törhimättä ja maisema tuhoutumatta kun tiet ja reitit helpottuu maalauksille, kaiken lisäksi Aino tarvitsee uuden laiturinkin omaan bisnekseensä.

Suojelu vs bisnes