Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Elämällä voi olla monta tarkoitusta, ei ole yhtä universaalia totuutta"

Elämän tarkoitus, Astuvansalmen suojelu ja oikea lääkitys ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Olipa vaihteeksi hyvä uutinen tuo Astuvansalmen kalliomaalaus suojelualueen lunastuslupa. En ymmärrä miksi maanomistaja valittaa, aikoiko kasvattaa perinnöksi saamillaan kallioisilla rannoilla jotain vai myydä louhikkorantaa mökki tonteiksi.

Ahneella piip loppu

Nykyaikaa. Sain lääkkeet tiettyyn oireeseen. En muuttanut elintapaani. Muuttumaton elintapani aiheuttaa kohta uuden vaivan, johon saan toisenkin lääkkeen.

Makee lääkitty elämä

Elämällä voi olla monta tarkoitusta, ei ole yhtä universaalia totuutta, yhtä oikeaa.

Janne

Mikkeli on hyvä asuinpaikka. Toivon ja uskon, että päättäjät eivät sitä pilaa. Ese on Mikkelin kruununjalokivi.

Nerosyylä

Saimme pitkästä aikaa ladun Aihoselle. Te tulette ja ajatte kelkoilla päälle ja juoksutatte isoa koiraa ladulla. Raitis ilma sakeana bensan katkua!

Mietittävää

Jääpallon SM-sarjat ovat muutaman kaupungin mitalliautomaatteja. Esim. U16 ja U18 sarjojen joukkuemäärät ovat niin surkeita että sarja ei kyllä ansaitse Suomen mestaruus statusta. Se on sääli koska Mikkelissä laji vielä hengittää.

Seuraaja

Pääministerin työaika on 24/7, ellei ole sijaista määrätty. Siis pitää olla toimintakuntoinen, jos eteen tulee yllättävä tehtävä. Näimme videon Marinin humalaisesta tanssista. Työaika, ei ollut sijaista. Puolusteli käytöstään, että on ihminen. Ei seuraamuksia. Nyt toinen ministeri nimettömien lausuntojen kohteena. Haiskahtanut kolme vuotta tai puoli vuotta sitten alkoholille? Vaalikarja mekastaa. Missä lehdistön vastuu lähteä mukaan.

Julkinen ajojahti

Ministeri Lintilälle kävi kömmähdys, ei laittanu pastillia suuhun.

Henkäys