Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Me ikääntyneet olisimme toivottomia tuon lumimäärän kanssa, joten vieläkin kiitos"

Vapaaehtoiset auraajat, Anttolan palvelut ja kauppojen aukioloajat ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Järkytyin uutisesta joka kertoi että suomesta puuttuu alaikäisten päihdekuntoutus. Eikö vastuu ole vanhemmilla. Tämä kertoo siitä, että kaikki työnnetään yhteiskunnalle. Lasten kasvatus kuuluu vanhemmille.

Mummeli.

Vanhemmat rajoittakaa lasten, nuorten ns. ruutuaikaa, pelien pelaamista yms tietokoneen tuijottamista. Perustelkaa lapselle, ymmärtävät ajastaan. Adhd-diagnoosit räjähtäneet kasvuun! Vaikea rajoittaa esim pelaamista tiedän, mutta tiedämme myös että rajat on rakkautta.

Ei haittaa jos ovet paukkuu

Sinulle Vesa Kiukas suuren suuret kiitokset vapaa-ehtoisesta lumenaurauksesta Itä-Peitsarissa. Me ikääntyneet olisimme toivottomia tuon lumimäärän kanssa, joten vieläkin kiitos!

Yks' mummo

Ei uudelleenkastajaa piispaksi.

Hengenuudistaja

Sovittaja: Myyjällä voi olla lapsi haettavana hoidosta tai varattu aika lääkäriin tms. Aukioloajat ovat näkyvillä sinullekin.

Toinen asiakas

Onko oma rantavesi, avanto omaa vesialuetta, ellet ole sitä erikseen ostanut? Ken kertoisi lakikohdat ilman kalastusasioita? Rantaviivassa hiihto, soutaminen, maihinnousu, uiminen. Jokamiehenoikeuksia.

Vai ovatko?

Ex-hokiäijä: Ehkä tuomarit ei voittoja Jukureilta vienyt, mutta ei ne antaneet mahdollisuutta voittaakaan!!

Nykyinen hokiakka

Anttolassa on päiväkoti, koulu, kirjasto, palvelukoti, terveysasema, apteekki, kauppa, huoltoasema, baari, liikuntahalli, ladut, uimarannat, parturit, kampaajat, hierojat, heppatalli, 4H, Martat, eläkejärjestöt, srk. Ei kovin kuoleva kylä. Ihmiset vaan ovat nykyisin laiskempia osallistumaan.

Palveluja piisaa

L-S 7.3.2023 Markku Liukkonen arvioi mielestämme aivan oikein M:lin kaupungin valtuutettujen päättämättömyyttä taloudellisten asioiden hoidossa. Suurin osa valtuutetuista, puoluekannasta riippumatta, on omanedun tavoittelijoita ja kyynisiä palkkionmetsästäjiä. Varsinkin luottamustoiminnassa mukana olevat henkilöt.

Pitkäjärven pankkimiehet

Kysyjä (LS 6.3) mollaa Suomen kylpylöitä. Todellisuudessa kotimaan matkailun kasvun myötä kylpylät tulevat vetämään "meitä kaikkia" veden ääreen aina vain enemmän. Esimerkkeinä Koli, Bomba, Järvisydän, Imatra, Ikaalinen, Lappeenranta Holiday Saimaa, Naantali ja jopa Savonlinnakin. Miksei Mikkelikin?

Majuri evp.

Vaaditaan Suomea säästämää ku velkaa liikaa, ja keneltähä otetaan, omilta kaikesta, vaan eduskuntaan pyrkivät kyselyssä ottais maailmalta porukkaa enemmän, tais vain yksi puolue olla eri mieltä. Onko muilta tosiasiat ja laskutaito menny unohduksiin ettei tiedetä ketkä maksavat?

Ja omia pitäs puolustaa

45 vuotta matalapalkka-alalla. Aina olen laskut maksanut ja raha on riittänyt elämiseen. Nyt eläke 1300e/kk ja hyvin riittää. Miksi yli varojensa eläneille pitäisi jäädä vähintään 1500e/kk?

Säkkiä myöten