Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Peitsarissa Pappilanpuiston ulkokuntoiluvälineet eivät lumeen hautaudu"

Liikuntapaikkojen talvihoito, aamujuna ja Hornet-lupaukset ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Kumpi on suurempi synti, että näkee asiat, eikä tee mitään vai että kieltäytyy näkemästä ja siksi ei tee mitään?

Epätietoinen

Marinin jupottaminen Ukrainassa ei todella tee demareista vaalivoittajaa.

Simo

Peitsarissa Pappilanpuiston ulkokuntoiluvälineet eivät lumeen hautaudu. Polut lumessa pysyvät auki kun laitteita käytetään.

Ilona

V.Liikanen, nykyisellä aamujunalla olet Helsingissä ennen kymmentä. Lentokenttää ei tarvita, mutta me tarvitaan Mikkeliin asukkaita ja tänne työntekijöitä. Milloin alat ajamaan täällä asuvien ja täällä työskentelevien etuja ja asioita? Miksi ajat vain asiaa, mikä helpottaa sinun elämää?

Mietin vaan

Turha ihmetellä sitä, ettei Mikkeli saa yhtään kansanedustajaa. Äänestäjät ovat näytöt nähneet kaupungin asioiden hoidossa.

Valitsija

Loistava kirjoitus aamujunavuoron palauttamisesta! Vähät rahat järkevämpään käyttöön ja veronmaksajia hyödyttämään. Uskokaa nyt, ettei valtio maksa mitään ylläpitoon, vaan turismiin.

Juna takaisin

Nimimerkki Tande taisi joko vahingossa tai tarkoituksella sekoittaa keskenään vapaan kasvatuksen ja kasvattamatta jättämisen.

Huomio

Marin se lentelee taasen Ohisalon kanssa yhteiskunnan varoilla ympäriämpäri tekemässä vaalityötä ja antamassa katteettomia lupauksia aseavusta. Niinistön piti jälleen oikoa Marinin lausuntoja.

Huh, huh

Kansalaisten mielestä terveydestä ei pidä leikata. Miten on itseaiheutettujen sairauksien laita? Liikalihavuus maksaa veronmaksajille kuusi miljardia vuodessa, 2-tyypin diabetes viisi miljardia ja tupakointi kolme miljardia. Täältä on saatavissa miljardisäästöt, kun kansalaiset oppivat pitämään itsestään huolta ja syömään elintarvikkeita eikä "kuolintarvikkeita".

Ryhtiliike

Samalla tavalla vihervassut työllistää porukkaa kuin riistoporvarit pirun huonolla palkalla.

Palkkaus

Hyvin kirjoitettu Veli Liikanen. Aamujuna takaisin. Turha tuhlata rahoja tyhjään lentokenttään!

Järkeä päätöksiin

Marinin tähteyden tavoittelu Ukrainan sodan varjolla alkaa huolestuttaa. Tuolla menolla voi olla, että Venäjän hävittäjät suuntaavat ensimmäiseksi Suomeen. Kokemusta ja näkemystä puuttuu.

Kansalainen

Nyt Marin herätti Ukrainassa toiveen Suomen lähettämistä hävittäjistä. Niinistö torjui heti, ettei asiasta ole keskusteltu kenenkään kanssa. Kaikkonen totesi, että koneet tarvitaan oman turvallisuuden puolustamiseen. Edellisellä vierailulla Marin lupasi, että Ukraina otetaan EU:hun ja Naton jäseneksi. Eikö todellakaan ymmärrä, mitä vaaditaan tuolta korruptoituneelta maalta, että voisi edes alkaa liittymisneuvotteluja? Pääministeri alkaa olla turvallisuusuhka Suomelle osaamattomuudessaan ja vastuuttomuudessaan.

Huolestunut