Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Mannerheimin patsaan viereisiin lipputankoihin ei kuitenkaan oltu vedetty Suomen lippua isänmaallista tilaisuutta juhlistamaan"

Juhlaliputus, pääministerin lausunnot ja ammattien arvostus ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Saimme Mikkelissä seurata Kymen jääkäripataljoonan upeaa perinnepäivän katselmusta. Torilla pidetyssä puheessa puhuttiin myös Mikkelistä entisenä päämajakaupunkina sekä Marsalkka Mannerheimin merkityksestä itsenäisyydellemme. Mannerheimin patsaan viereisiin lipputankoihin ei kuitenkaan oltu vedetty Suomen lippua isänmaallista tilaisuutta juhlistamaan. Toistan aikaisemmin tälle palstalle kirjoittamani sanat: "Onkohan Mikkelin kaupunki kadottanut liputusohjeet?"

Perinteitä arvostava

Sanna Marin ulotti vaalikiertueensa Ukrainaan ja lupasi, ilman minkäänlaista puolustusministeriön antamaa mandaattia, Suomen Hornetit Ukrainaan, vaikka uusiakaan ei ole vielä saapumassa Suomeen. Tuollainen lupaus tässä maailmantilanteessa aiheuttaa Suomen kansalaisille kylmiä hikikarpaloita otsaan.

Milloin nämä loppuvat?

Toisen asteen kouluttautuneet myös julkisesti arvoonsa. Korkeammin kouluttautuneet kun eivät työskentele yhteiskuntamme perustan vaativissa töissä. Tuota, siivoa, ruoki, hoida, kuljeta, myy... Toinen aste todellakin tärkein. Selviämme ilman kehitystä tai mukavuus tekijöitä, mutta ilman perushuolenpitoa emme.

Eka aste

Suomi nousuun ajatuksella riittävä. Kaikki paukut siihen, että jokaisella on riittävä hyvä. Kiitollisuus siivittää kohti onnellisuutta. Suomessa jokaisella mahdollisuus vaikuttaa, mitä haluaisi saavuttaa, mutta ei tarvitse romahtaa, jos joutuu pärjäämään vähän vähemmällä.

Tasapainoinen Suomi

Kohdistakoon kurilla kasvatettu aikuinen agressionsa muuhun kuin lasten, nuorten ja toisten aikuisten solvaukseen.

Kiitos!

Voisiko jokainen arvostaa sitä, mitä Suomi meille tarjoaa. Ollaan tyytyväisiä siihen mitä on.

Epätäydellisen elämän onnellinen omistaja

Jokainen ymmärtää, että kahden ladyn Kiovan visiitti oli pelkkä vaalitemppu, tavoitteena vihervasemmiston pysyminen vallassa.

Tarkkailija